Шість жінок клоуна з “Маски-шоу” Бориса Барського на ім’я Наташа: змінювали одна одну кожні 7 років

Мама Бориса Барського, бувши при надії, очікувала на донечку Наташу. Тож коли народився хлопчик і виріс, він подарував мамі довгоочікувану Наташу – невістку.

Коли Борис та Наталя відзначали 43-річчя шлюбу, чоловік сказав благовірній, що вона в нього вже шоста Наташа. Просто десь вичитав, що організм людини повністю відновлюється на клітковому рівні кожні 7 років. Виходить, вони з дружиною встигли шість разів зустріти одне одного в новому вигляді.

Одна з шести Наташ Бориса Барського

Історію про ненароджену дівчинку Наташу, замість якої на світ з’явився Боря, в родині розповідали практично всім гостям. Тому Барський, коли підріс, і почав знайомити маму зі своїми подружками завжди представляв їх Наташами, хоча дівчата мали зовсім інші імена.

Мама врешті розібралася, що син її підколює. Тож коли він привів наречену Наташу, з якою зібрався одружуватися, жінка виставила закоханих за двері, подумавши, що з неї знову сміються.

Борис Барський з дружиною відзначили 43 роки шлюбу

З невісткою Наташею свекруха ладила не дуже. Коли Борис повертався з гастролей, змушений був вислуховувати довгі тиради щодо дружини – то фиркнула, то щось не так сказала, то не так подивилася. Перелік претензій до невістки був настільки довгим, що комік починав жартувати: “А давай її отруїмо!” Тільки таким чином вдавалося маму заспокоїти.

Зі своєю Наташею Борис й досі щасливий і певен, що кохання нікуди не поділося за ці десятиліття. Дружина народилася в потязі й, напевно, тому обожнює подорожувати. Тож в його задачу входить оплачувати численні поїздки. Сам він уже давно не сприймає будь-яку подорож як відпочинок. Вона навпаки видається йому великим тягарем. Коли в дружини клоуна на кордоні митники поцікавилися, чим займається чоловік, якщо вона так багато подорожує, вона відказала, що заробляє гроші на її поїздки.

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".