Довгої весільної сукні не буде: Саша Заріцька визначилася з місцем весілля – в Ялті та в пляжному прикиді

Те, що лідерка гурту Kazka Олександра Заріцька закохана й збирається заміж, вже ні для кого не секрет. Співачка відкрила деякі деталі освічення Павла Тараненка та яким має бути весілля.

Виявляється, наречений Саші зробив їй дуже романтичну пропозицію руки й серця. У квітні зірка перебувала в Іспанії з концертами. Паша саме поїхав до Німеччини, щоб перегнати автівку для ЗСУ.

Він підлаштував усе так, щоб вони перетнулися у Венеції. Обрав гарну локацію, поставив камеру, став на одне коліно й освідчився в коханні. Олександра, що небайдуже ставиться до кіношних трюків, була розчулена подібним дійством до глибини душі.

Закохані зіграють весілля у звільненій Ялті

Весілля закохані збираються зіграти після перемоги України над ворогом. Саша й Паша мріють зробити це біля моря, тож слід дочекатися звільнення Криму, щоб можна було вільно відвідати Ялту. Заріцька вже має уявлення, якою буде її весільна сукня. Класичного білого кольору чи, можливо, молочного. Вона має бути виконана в пляжному варіанті.

Саша вже знає, якою буде її весільна сукня

Олександра з Павлом уже півтора року разом. Дівчина познайомила нареченого зі своїми батьками. Слід відзначити, що з мамою музикант відразу ж знайшов спільну мову. У зятя з майбутньою тещею виявилося чимало спільних інтересів – вони навіть дивляться одні й ті ж серіали.

Заріцька відзначила, що обирала чоловіка такого спокійного і флегматичного, як її мама. Бо сама пішла характером у запального тата. А от із батьком Саші Павлу поки не вдалося потоваришувати, оскільки наречений доньки не цікавиться ані риболовлею, ані футболом. Тож коли виїжджають на відпочинок усім гуртом, молодик переважно загоряє, а компанію зі спінінгом главі родини складає донька.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.