Тендітна Марічка Падалко з 1+1 невдоволена своєю вагою: скільки кг ведучій слід скинути для повного щастя

Коли пишнотіла жінка мріє схуднути, це зрозуміло. Та з'ясувалося, навіть така тендітна ведуча як Марічка Падалко мріє скинути кілька кіло. Скільки важить зірка 1+1?

Марічка Падалко має чоловіка, трьох дітлахів, дачу, де самотужки доглядає грядки. Окрім цього, 47-річна телеведуча займається бігом на великі дистанції. Здавалося б, звідки при такому ритмі життя візьмуться зайві сантиметри на талії?

Знайдіть у Марічки Падалко 3 зайвих кіло

Та навіть в ідеально складеній фігурі Марічка вбачає недосконалість. В інтерв’ю Славі Дьоміну знаменитість зізналася, що має зріст 160 см, а важить 50 кг. Це, на думку дружини воїна ЗСУ, трішки забагато. От якби скинути 3 чи хоча б 2 кг! Тоді б Падалко почувалася справжньою красунею.

Марічка веде здоровий образ життя. Вона практично через день займається пробіжками. Це не задля схуднення. Таким чином жінка заряджається позитивом. А якщо в мами хороший настрій, то і в дітей усе гаразд.

Марічка Падалко хотіла народити четверту дитинуЗірка каналу 1+1 має молодечий запал і була б не проти стати мамою вчетверте. Особливо Марічці хотілося б дати нове життя під час війни. От тільки Єгор висловився категорично проти. Заборонив навіть думати про це. Їхні діти вже підлітки, а немовля – це зовсім інше. Буде важко поєднувати.

Можна було б усиновити сироту й піклуватися про неї. Та в Україні є віковий ценз для усиновителів – 45 років, тож подружжя вже запізнилося з подібною ініціативою. Свого 40-річчя жінка чекала з острахом. Переживала, що в такому поважному віці залишиться біля розбитого корита.

Та з’ясувалося, що життя триває. І в такій ситуації є свої переваги. Не треба нічого нікому доводити, кудись поспішати, недосипати через маленьких дітей тощо. У свої 47 років Падалко має чудовий вигляд і поки не вдавалася до уколів краси.

Популярне

Схожі статті

Бананове печиво до чаю за копійки: виходить так смачно, що магазинне більше не купляю. Готувати 15 хвилин

Це бананове печиво стане ідеальним доповненням до чаю або кави. Випічка виходить ніжна, тане у роті та один з головних плюсів – швидка у приготуванні. Зробіть свій день смачнішим з цим рецептом.

Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Без борошна і тіста: мої ходові цукерки для дієти – з ними навіть чоловік погодився схуднути за компанію

Такі цукерки принесуть організму лише користь і жодного зайвого грама, адже не містять глютену й цукру. Тож обов'язково спробуйте приготувати. Смакуватимуть не лише жінкам, а й іншим членами родини.