Марічка Падалко розповіла про ревнощі, що вирували у її родині, та чи хоче її чоловік мати ще одну дитину

Для телеведучої Марічки Падалко сімейні цінності завжди були на першому місці. Тому у нещодавньому інтерв'ю, яке вона дала на каналі "Слава +", було багато уваги приділено "дитячій" темі.

Оскільки, як відомо, у Падалко та її чоловіка Єгора Соболєва є троє спільних дітей, то ведуча відверто розповідала, що під час трагічних подій, які сталися в Україні, їй на думку спадало бажання “дати нове життя” четвертій дитині. Про це вона навіть говорила з чоловіком, коли той приїжджав у відпустку з передової. Але Єгор не підтримав, за її словами, таке прагнення дружини не тільки тимчасово, до настання миру, а взагалі.

Питання про всиновлення дитини також обговорювалось подружжям. Пара вирішила, що цього також не треба робити, тому що їхні рідні діти й без того переживають неймовірно тяжкі часи й несуть на собі величезне емоційне навантаження.

Досвід виховання

До того ж Марічка пригадала, як важко було першій дитині — сину, прийняти народження середньої доньки, які ревнощі вирували у дитячому серці сина. Тоді Марічка зрозуміла, що першій дитині набагато важче і саме вона потребує більше уваги батьків та часу, ніж новонароджена донька. Третю власну дитину, розповідає Марічка, вони жартома називали “бонус”, бо на момент її народження вони з Єгором вже мали не абиякий батьківський досвід, а всі помилки, які вони зробили при вихованні  старших дітей, були ними враховані.

Марічка Падалко
Марічка Падалко розповідає про сімейні стосунки

Як відомо, у Єгора Соболева від першого шлюбу є донька Аліса. На запитання журналіста, чи болісно вона прийняла нову дружину та сім’ю батька, телеведуча сказала, що дівчина була занадто прив’язана до батька, а Єгор був таким відповідальним, що, навіть, пропонував Марічці не одружуватися до того, поки його доньці не виповниться 18 років. Втім сталося так, як сталося. І хоча особливої дружби, судячи з усього, між дівчиною та новою родиною батька немає, Марічка дуже тепло відгукується на її адресу. Сказала, навіть, що коли вперше побачила Єгора, а поріч з ним була Аліса, то дівчинка їй сподобалася більше, ніж Єгор.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.