Даша Квіткова підтвердила, що у неї з’явився новий бойфренд: через 9 місяців після розлучення з Добриніним

Відома українська блогерка Даша Квіткова на початку цього року розлучилась зі своїм чоловіком Нікітою Добриніним. Тепер зірка заговорила про нові стосунки

Даша Квіткова, відома українська блогерка та колишня учасниця популярного шоу “Холостяк”, здобула особливу популярність в Україні після участі у реаліті-проєкті. Там майбутня зірка зустріла своє кохання, здобула перемогу та невдовзі після завершення знімань вийшла заміж за Нікіту Добриніна, українського ведучого та блогера. Втім, шлюб зіркової пари розпався на початку цього року.

Після розлучення Квіткової та Добриніна шанувальники почали особливо цікавитись подробицями їхнього особистого життя. У блогерки постійно питають, чи встигла вона знайти нове кохання, але зірка відмовчується. Втім, у новому інтерв’ю для українського видання “УНІАН” знаменитість таки натякнула, що її серце може бути зайняте.

Даша Квіткова у новому інтерв'ю розповіла про своє особисте життя й нові стосунки
Даша Квіткова у новому інтерв’ю розповіла про своє особисте життя й нові стосунки

У розмові з журналістами Даша Квіткова поділилась чималою кількістю цікавих подробиць. Так, наприклад, у відповідь на завуальоване питання про те, чи зайняв серце зірки інший чоловік, блогерка відповіла ствердно. Зокрема, знаменитість зазначила, що наразі вона і дійсно дуже щаслива людина, яка цінує те, що в неї є.

“Наразі дивлячись на вас, можна зробити висновок, що ви дуже щаслива. Можливо, ваше серце зайняв інший чоловік?” – поцікавилась у Даші Квіткової журналістка. “Так, я можу сказати, що зараз я щаслива і дуже ціную те, що маю”, – зазначила у відповідь знаменитість.

Разом із тим, блогерка додала, що наразі у неї немає бажання ділитись усіма подробицями. Знаменитість зазначила, що вона не хоче розповідати про все, що відбувається в її особистому житті.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін розлучились на початку 2023 року
Даша Квіткова та Нікіта Добринін розлучились на початку 2023 року

Нагадаємо, що зіркова пара оголосила про своє розлучення на початку цього року. Першою це зробила Даша Квіткова. В інтерв’ю для Маші Єфросиніної блогерка зізналась, що більше не живе разом зі своїм чоловіком, і вони готуються до офіційного розлучення. Знаменитість пояснила, що не хоче розкривати всі подробиці, адже вони мають залишатись особистими. Втім, додала Квіткова, у них із Добриніним все ще чудові взаємини, адже разом вони виховують спільного сина Лева.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.