Син Валерія Харчишина обманув батька та став на захист України: “Який ти воїн? Куди ти йдеш?”

24 лютого 2022 року змінило життя українців досконально. От і Валерій Харчишин мав намір взяти до рук зброю, а старшому сину довірити опіку над родиною. Та сталося дещо по-іншому.

Коли постало питання, хто з двох – батько чи син – піде захищати країну, а хто залишиться опікуватися багатодітною родиною, у лідера гурту “Друга ріка” не було жодних сумнівів. Старший син Валерія Харчишина був затятим пацифістом. Він навіть у дитинстві не грався іграшковими автоматами й пістолетами.

Іван Харчишин обдурив батька і пішов служити

Тож знаменитий чоловік був певен: 25-річний Іван, що навчався на філософа, залишиться в тилу. Та син порушив усі плани батька. Валерій довірив первістку вивезти першу дружину з дітьми в більш безпечне місце, де не бомблять.

А той дорогою в Житомирі залишив маму Юлію з дітьми в машині, а сам заскочив у військкомат і записався до ТрО. Дізнавшись подібну новину, Харчишин лише вигукнув у серцях:

“Який ти воїн? Куди ти йдеш?”

Хлопцю в окулярах того ж вечора видали автомат, а він навіть не знав, як ним користуватися. Тож тату довелося провести лікнеп зі збирання зброї:

“Він взагалі проти зброї. Він агностик, пацифіст, філософ. Ще й в окулярах”.

Татусь і досі не може прийти до тями, що його син тепер військовий, а він перебуває у статусі цивільного. Івана Харчишина, який перебуває у ЗСУ й понині, залишили служити на півночі України. Він затято рветься на передову й звинувачує батька, що саме той, завдяки своїм зв’язкам, домовився, аби сина не відправили в якусь гарячу точку.

Валерій Харчишин нічого хорошого від агресивних сусідів не чекає. На думку музиканта, росія восени й взимку тільки нарощуватиме бомбардування й запускатиме по тисячі дронів на день. Тож фронтмен “Другої ріки” закликає українців подбати про надійне укриття.

Популярне

Схожі статті

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.