47-річна Lama зізналася, що полишила коханого, щоб виступати на сцені: “Не завжди виходить”

Довгий час про зірку початку нульових Lama не було нічого чутно. Нині Наталія Дзеньків відновила концертну діяльність, аби надавати посильну допомогу ЗСУ.

Пісні співачки з надзвичайним голосом “Мені Так Треба”, “Привіт, привіт”, “Літак”, “Моє Серце” та інші у 2006 році та й пізніше лунали чи не з кожної праски. Потім у творчості зірки була чимала пауза. А 2022 року Lama порадувала новою композицією “Сильні люди”. Про своє нинішнє життя Дзеньків розповіла блогеру Богдану Беспалову.

Лама активно волонтерить

Сказати по правді, життя в шоубізі страшенно дратувало артистку. Всі ці переїзди, купа незнайомих людей поряд. З одного боку вона мріяла про звичайний родинний спокій, з іншого хотілося писати пісні й нести їх у народ. Доводилося балансувати на межі.

Співачка мешкає в лісі, а поряд коханий

Нині, коли Наталі 47 років, вона, здається, знайшла статус кво. Мешкає посеред лісу. Поряд коханий, який на 15 років молодший від жінки, і дві собаки. Що ще потрібно для щастя? Дзеньків не шкодує, що свого часу не народила дитину.

Коли було трішки більше за 20, дивилася на знайомі родини з малюками та розуміла, як їм важко. До процесу виховання задіяно бабусь та дідусів. А в неї лише одна мама й та у Франківську. Хто їй допомагатиме? От і не наважилася:

“Розумію, що це ж треба дітей народити, всі ж то кажуть, що це треба, а я розумію, що мене не тягне до цього”.

Отже, замолоду дівчина зробила вибір на користь роботи, а згодом без вагань відмовилася від творчості й з радістю віддалася сімейним турботам. Нині намагається втримати баланс між родиною та командою, з якою співпрацює.

З’ясувалося, що пісні Lama шанувальники пам’ятають і люблять, а на благодійних концертах залюбки підспівають, пам’ятаючи кожне слово. TikTok сповнений уривками з композицій. Тож іншого виходу у співачки немає – доводиться знову згадати минуле і вийти з зони комфорту на сцену.

Популярне

Схожі статті

“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.

Зі склянки кефіру та 5 сосисок готую ексклюзивний сніданок: виходить ціла гора апетитної випічки для родини

З однієї склянки кефіру вийде стільки дріжджового тіста, що зможете загорнути купу сосисок. Робиться все дуже просто. Натомість дорослі й діти будуть у захваті від такого сніданку чи перекусу.

Просто натріть кабачки і додайте яйця! Так смачно, що влітку готую цю страву щодня – ідеально на вечерю

У сезон кабачків спробуйте приготувати цю неймовірно смачну запіканку на сковороді. Страва виходить не лише смачною, а й корисною і готується лічені хвилини.