“Ми всі отримуємо енергію від жінок”: Олег Скрипка розповів про свою дружину та виховання чотирьох дітей

Відомий український музикант, вокаліст та композитор, лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка батько чотирьох дітей виявився ще й не абияким філософом.

Олег Скрипка у нещодавньому інтерв’ю, яке у нього брав журналіст Олексій Суханов, торкнувся багатьох тем: фемінізм, його вплив на суспільство, майбутнє України та сімейне життя та виховання дітей.

До недавнього часу Олег не дуже підіймав завісу особистого життя і мало хто знав, що крутий рокер є люблячим чоловіком та багатодітним батьком.

Олег Скрипка розповів про сімейне життя та виховання дітей
Олег Скрипка розповів про сімейне життя та виховання дітей

Зі своєю дружиною Наталію Олег у шлюбі з 1997 року. На запитання журналіста, чи вважає Скрипка свою дружину щасливою, артист філософські відповів, що “іноді вона щаслива, а іноді — ні, бо вона нестабільна, як природа, і в цьому її краса”. Артист не зміг пригадати дату знайомства зі своєю теперішньою дружиною, але назвав момент, який він завжди згадує. Цей момент пов’язано з опікою: майбутня дружина подала Олегу чай. Його це вразило, бо він вважає, що красиві жінки — холодні й не здатні на емпатію, але його жінка не така.

“Для мене жінка — це опіка. Материнський момент. Тому вибір дружини — жінка, з якою ти будеш виховувати майбутніх дітей.”

Що стосується дітей, то співак зізнався, що вихованням доньок займається дружина.”Ми всі отримуємо енергію від жінок. Жінка — це як Земля. Синів виховує батько, а дівчатам можу дати тільки любов”,- говорить Олег. Він зізнається, що любить з доньками Олесею та Зоряною бавитися, але уроки не робить й не навчає їх життєвої мудрості.

Інша річ — сини. Другий син Устим вже почав робити музичну кар’єру, але батько допомагає йому лише порадами, бо син відмовляється від будь-якої батьківської протекції.

Старший син 18 річний Роман також звертається з питаннями до нього. Наприклад, він приводить знайомити з ним своїх дівчат. Правда на цьому Олег зізнався, що не дозрів ще давати синам поради у виборі наречених, хоча сам був одруженим двічі.

“Я не дозрів отримувати онуків. Це шалений страх моїх ночей”

Але він вважає, що сини повинні самі нести відповідальність у стосунках з дівчатами.

Олег Скрипка роз
Олег Скрипка розповів про сімейне життя та виховання дітей

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.