“Це має бути ось, близько”: Євген Кот та його дружина розповіли про плани стосовно майбутніх дітей у родині

Проблема завести власних дітей для багатьох людей стає надмірно складною, що вже казати про спортсменів та професіональних танцюристів, в яких забагато фізичних травм організму та перевантаження.

Своїми проблемами стосовно того чи хоче й може зіркова пара Євген Кот та Наталія Татарінцева мати дітей, подружжя поділилося у розмові на каналі “Слава+”. Цього разу Євген та Наталія не узгоджували свої відповіді один з одним, оскільки інтерв’ю молоді люди давали журналісту паралельно та окремо, але відчувалося, що ця тема займає у родині чи не головне, після творчості, місце.

Євген Кот з дружиною Наталією Татарінцевою
Євген Кот з дружиною Наталією Татарінцевою

Наталія

Наталія розповіла, що вже давно займається своїм здоров’ям в плані можливості завагітніти, навіть зверталася до репродуктологів, але коли зрозуміла, що бажання мати дитину стає нав’язливою ідеєю, зрозуміла, що пора сказати собі стоп. Наталія вважає, що дитина повинна прийти у родину сама й не важливо станеться це природно, через власну вагітність, або в інший спосіб, у тому числі й шляхом всиновлення чужої дитини. Зараз, каже Наталія, вони з чоловіком обоє відчувають, що цей момент наближається:

“Це має бути ось, близько. Євгену сняться сни, а я просто інтуітівно це відчуваю”.

На питання журналіста, якщо це станеться, то як Наталія зможе при такому навантаженні роботою виношувати дитину. Жінка відповіла, що просто у такому разі у неї в пріоритеті буде не робота, а дитина.

Євген

Хореограф та відомий танцівник Євген Кот мріє про великий будинок для великої родини, обов’язково з великим басейном. Журналіст попитав чоловіка про його ставлення до усиновлення дітей. На це артист дав зрозуміти, що спочатку вони з дружиною пройдуть шлях до власної дитини, а якщо успіху у цьому не матимуть, то варіант з усиновленням їм підійде. Про усиновлення чужої дитини варто думати, додав Євген, й тоді, коли буде кілька дітей власних, а захочеться мати ще більшу родину.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.