Вагітна Лілія Ребрик розповіла, в якій країні планує народжувати третю дитину: “Для мене це важливо”

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик вагітна третьою дитиною. Телезірка розповіла, як наважилася на вагітність у 42 роки та у якій країні планує народжувати.

Нещодавно 42-річна акторка і телеведуча Лілія Ребрик вразила своїх прихильників новиною: вона зі своїм чоловіком Андрієм Диким чекають на третю дитину.

Акторка змилувала публіку милими кадрами з округлим животиком і дала відкрите інтерв’ю виданню VIVA, де розповіла про свій особливий стан і плани на майбутнє.

Лілія Ребрик повідомила про третю вагітність і поділилась милими кадрами з округлим животом
Вагітна Лілія Ребрик розповіла, в якій країні планує народжувати третю дитину

Так, Лілія зізналася, що планувати вагітність у такий складний час важко і вона розуміє всю відповідальність. Та за словами акторки, вони з чоловіком мріяли про третю дитину і зараз вони дуже щасливі.

Лілія Ребрик зізналася, що коли дізналася про свій цікавий стан, то і дня не могла приховувати це від своїх рідних. Акторка відразу розповіла чоловіку про заповітні 2 смужки. В цей день подружжя розповіли своїм донечкам, що скоро у них народиться братик або сестричка.

Лілія Ребрик повідомила про третю вагітність і поділилась милими кадрами з округлим животом
Вагітна Лілія Ребрик розповіла, в якій країні планує народжувати третю дитину

Також акторка розповіла, що наразі вона ще не знає стать майбутнього малюка. Та для неї, як і для її чоловіка стать не є важливою. Головне, щоб дитина народилася здоровою. При цьому Лілія не приховує, що вона “до кісточок є мамою дівчаток”. Тож для неї буде незвично стати мамою хлопчика.

На питання, в якій країні збирається народжувати Лілія, акторка відповіла без вагань. Ребрик планує народжувати і виховувати дитину в Україні.

Я хочу народжувати тут. Хочу бути тут разом зі своїми рідними.

, – зазначила Ребрик.

При цьому акторка зазначила, що в такому питанні всі рішення є правильними, адже кожен робить так, як підказує йому його серце.

Зараз немає правильних і неправильних рішень. Кожен робить так, як вважає за потрібне.

, – підкреслила Лілія.

Лілія Ребрик повідомила про третю вагітність і поділилась милими кадрами з округлим животом
Вагітна Лілія Ребрик розповіла, в якій країні планує народжувати третю дитину

Також телеведуча зізналася, що не планує йти в 3-річний декрет і ставити свою кар’єру на паузу. Акторка планує працювати, поки у неї є на це сили, а після народження дитини якомога швидше виходити на роботу. Лілія зізнається, що вона вже має досвід поєднувати роботу і материнство і виходить у неї це добре.

Популярне

Схожі статті

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.