Дружина Романа Сасанчина засвітила елітний житловий комплекс, де їм 1+1 подарували квартиру

Стати новоселом у новобудові у передмісті Києва — мрія багатьох молодих людей, які приїхали до столиці з провінційних міст та селищ. Роману Сасанчину в цьому не просто пощастило, він виборов цю мрію.

Після перемоги у талант-шоу “Голос країни 10” у 2020 році телеканал “1+1” подарував талановитому співаку квартиру в одному з найближчих передмість столиці. Відтоді пройшло майже 3 роки. За цей час хлопець встиг не тільки одружитися, а й народити з дружиною донечку.

У 2020 році Роман хотів продати цю квартиру для реалізації своєї мрії, про яку нікому не говорив, та купити менше помешкання. Але, як виявилося нещодавно, передумав.

Днями його дружина у своєму інстаграмі показала елітний комплекс, у якому розташоване житло молодої сім’ї Сасанчиних.

Житловий комплекс, у якому проживає Роман Сасанчин
Житловий комплекс, у якому проживає Роман Сасанчин

Судячи з усього це елітний комплекс ЖК “Євромісто”, що розташовано в одному з найближчих передмість Києва у селищі Крюківщина.

“Не все так сталося, як гадалося”

Не дивлячись на те, що квартиру Роман отримав вже досить давно, обживатися в ній родина, вірогідно, тільки почала. Нещодавно Роман провів екскурсію своєю новенькою квартирою для каналу “ЖВЛ”.

Судячи з кадрів, квартира дісталась співаку, як кажуть, “від будівельників”: голі стіни без оздоблень. Але мало по малу молода родина приводить її до ладу та планує в ній свої майбутнє. Роман показав, як потроху вони обживають це помешкання: в одній кімнаті — будівельні матеріали, а на іншій території родина вже якось облаштувалась. Роман зізнався, що коли отримав квартиру, то думав, що досить швидко зробить ремонт, а насправді “не все так сталося, як гадалося”. Він пожалівся, що зараз дорого купити будівельні матеріали, а ремонтні роботи взагалі дуже кошторисні.

“Для того, щоб мати стабільність, я працював в інтернет-магазині”,- зізнався новосел.

Зараз співак планує продовжувати свою творчість, для чого облаштовує собі у квартирі кабінет.

“Всі речі вже перевезли, тільки ще гитару не довіз”,- розповідає голова родини.

Роман
Роман Сасанчин проводить екскурсію новою квартирою

На питання журналіста, чим сьогодні співак заробляє гроші, Сасанчин сказав, що пише пісні, які у нього купують. Крім того, він займається “студійною діяльністю”, але подробиць не розкрив.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.