Олег Скрипка висловився про несправедливість сучасного суспільства до чоловіків: “Законом ніяк незахищений”

Відомий український артист Олег Скрипка вкотре оскандалився через свої заяви. Знаменитість заговорив про нерівність закону щодо чоловіків в Україні

Олег Скрипка, відомий український артист і фронтмен гурту “Воплі Відоплясова” останнім часом постійно втрапляє у скандали. Так, наприклад, його нещодавнє інтерв’ю для Олексія Суханова не сподобалось мережі.

У новому інтерв’ю для журналіста відомий артист висловився про домашнє насилля, щоправда, про ті ситуації, коли межу у стосунках переходить не чоловік, а жінка. Знаменитість зізнався, що в його оточенні набагато більше випадків, коли моральний, психологічний та фізичний тиск стосуються саме представників чоловічої статі. Ба більше, зазначив Олег Скрипка, наразі чоловіки в України законом ніяк не захищені.

Олег Скрипка у новому інтерв'ю для Олексія Суханова осоромився несподіваними заявами
Олег Скрипка у новому інтерв’ю для Олексія Суханова осоромився несподіваними заявами

Відомий український артист висловився і про нерівність та несправедливість, з якою доводиться стикатись чоловікам у сучасному світі.

“Ви бували колись у магазинах одягу? На якому поверсі знаходиться жіночий одяг? На першому поверсі, іноді на другому… Й аж на третьому знаходиться чоловічий одяг [магазин – прим. ред.]. Ми говоримо про рівність… я, як чоловік, який любить красиво одягатись, для мене це реальна проблема… чоловічого одягу разів у п’ять менше, ніж жіночого”, – зазначив у коментарі для Суханова Олег Скрипка.

Реакція мережі на інтерв’ю Скрипки

Варто зазначити, що користувачам мережі нове інтерв’ю сподобалось виключно завдяки професійній підготовці Олексія Суханова. У коментарях до нового ролика на платформі YouTube підписники журналіста й пересічні українці зазначили, що неприємно вражені поведінкою та висловлюваннями відомого артиста з гурту “Воплі Відоплясова”.

Як користувачі мережі прокоментували поведінку та висловлювання Олега Скрипки
Як користувачі мережі прокоментували поведінку та висловлювання Олега Скрипки

Так, у коментарях зазначили, що після перегляду інтерв’ю та відповідей Олега Скрипки на запитання журналіста у багатьох просто зникло бажання чути хоча б щось про цю людину. Водночас серед хейтерів і тих, кому не сподобались думки артиста, знайшлись і такі користувачі мережі, які оцінили позицію й висловлювання фронтмену популярного українського гурту.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.