Колишня Володимира Дантеса Надя Дорофєєва розповіла про свій роман з олігархом: Кацурін ошелешений

Інший бік популярності – створення чималої кількості пліток про знаменитість. Звісно, подібна доля не оминула і Надю Дорофєєву. Про співачку весь час ходить купа різноманітних чуток.

В інтерв’ю Євгену Фешаку з YouTube-каналу “Люкс ФМ” Надя Дорофєєва розповіла, що про неї кажуть люди. Оскільки шанувальникам хочеться щодня дізнаватися новини з життя знаменитості, то преса й напружується, придумуючи все нові й нові вигадки.

Весілля Наді Дорофєєвої з Дантесом

Тема вагітності зірки не сходить зі сторінок інтернет-видань. В мережі можна прочитати купу інформації з цього питання й навіть побачити чимало фотографій, де Надя зображена з чималим животом.

Весілля Наді Дорофєєвої з Кацуріним

Спочатку всі очікували поповнення в родині Дорофєєвої та Дантеса, а коли зіркове подружжя розпалося, вирішили, що в усьому був винен Володя, а от Кацурін обов’язково зробить свою справу, адже вже має двох діточок. Надя не розуміє, звідки беруться подібні розмови. Ще однією фішкою стало обговорення теми роману співачки з олігархом:

“Багато нісенітниць писали. І нещодавно я дивилась програму, в якій розповідали, що в мене стосунки були з кимось і щось хтось про це дізнався. Якогось олігарха, який мені з тюрми писав розповідали. Я не розумію, як це люди створюють”.

Особливо шокувало широкий загал розлучення Наді й швидкоплинний другий шлюб. Причому молодята, що розбіглися, знайшли своє щастя з іншою парою друзів. Тож на уламках двох родин – Наді та Володі й Міші та Даші Кацуріних – виникло дві нових. Друзі просто обмінялися партнерами.

Звісно, це не могло не шокувати суспільство. Відповідно викликало ажіотаж й підвищену цікавість до особи артистки та її нового партнера. Раніше Надю це не особливо турбувало. Тепер же сприймається дещо по-іншому:

“Під час розлучення я побачила її нову сторону – популярність заважала. Не хотілося, щоб всі лізли в особисте, це не просто переживається”.

Дорофєєва розуміє, що людям нині боляче, і вони вдаються до хейту, щоб кудись виплеснути цей біль. От і дістається через це популярним особам.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко вразила округлим животиком у супер обтислій сукні: можливо вагітна вчетверте? (ФОТО)

Материнство — одне з тих багатогранних понять, яке стає невичерпним джерелом щастя для багатьох жінок. Навіть для тих, хто вже має кількох дітей і перетнув 40-річний вік, навіть коли в країні війна.

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.