Оля Полякова розповіла про свій московський будинок, який продала за безцінь: “Нещасних 15 процентів”

Українська співачка Оля Полякова в інтерв'ю Дмитру Гордону розповіла про свою нерухомість у Москві. Виявляється, співачка продала московський будинок лише після початку повномасштабної війни.

Оля Полякова – одна з найвідоміших і найбільш затребуваних українських співачок. Артистка на сцені більше 10 років і за цей час вона встигла обзавестись нерухомістю не лише в Україні.

Так, співачка ніколи не приховувала, що має розкішну квартиру в самому серці столиці – на вулиці Інститутській, навпроти  Нацбанку. В квартирі площею понад 200 квадратних метрів Полякова довгий час жила зі своїм чоловіком та дітьми.

Декілька років назад Полякова вирішила придбати заміський будинок. Обрала вона маєток на Київщині, які знаходиться практично серед лісу. Крім самого будинку на території знаходиться басейн, сад, теплиці і навіть погріб, де співачка готує і витримує козячий сир. Саме в цьому будинку останні роки і проживає артистка з сім’єю.

Як виглядає розкішний будинок Ольги Полякової серед лісу
Як виглядає розкішний будинок Ольги Полякової серед лісу

Виявляється, це не вся нерухомість, яка була у співачки. Нещодавно в інтерв’ю Дмитру Гордону Полякова зізналася, що мала пристойну нерухомість у москві. Продала її співачка лише після 24 лютого 2022 року.

У мене був будинок в Москві. Дуже гарна нерухомість. Я просто продала її за безцінь. Але встигла.. За 2 дні до того, як перекази грошей з росії у світ заблокували, я встигла оті свої нещасні 15 процентів за цей дім вирвати. Хоч щось, забути і все.

, – розповіла Полякова.

Оля Полякова розповіла про свій московський будинок, який продала за безцінь
Оля Полякова розповіла про свій московський будинок, який продала за безцінь

Також артистка розповіла, що її мама прожила в росії 20 років і виїхала звідти після 24 лютого.

Навіть після того, як моя мама жила там дуже багато років, ми повністю порвали там всі стосунки і спалили всі мости

, – запевнила Полякова.

За словами артистки, незважаючи на те, що її мама прожила в росії більше 20 років, жінка не вагаючись назавжди покинула країну-агресорку і поїхала до доньки в Україну. При цьому жінка покинула в росії чоловіка, з яким жила у цивільному шлюбі.

Вона жила там більше 20 років і залишила там свого чоловіка. Це вже була трохи її особиста драма, тому що вони не мають як бачитися

, – зазначила Полякова.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.