Оля Полякова дбає про освіту доньок: Маша навчається у третьому виші, а Алісу дозволила називати Валерою

Оля Полякова докладає максимум зусиль, щоб дві її донечки здобули гідну освіту. В інтерв'ю Дмитру Гордону співачка розповіла про перспективи в навчанні своїх дітей.

Маша

Старшій доньці Полякової минуло 18 років. Мама гордиться її успіхами в навчанні. Торік 17-річна Маша надіслала документи до п’яти вишів в Англії й про всяк випадок в один шотландський. Пройшла в усі навчальні заклади.

Оля Полякова з донькою Машею

Маша взагалі-то мріяла навчатися в Америці, але там беруть студентів, що досягли 18-річчя. Тому дівчина обрала один із лондонських навчальних закладів. Показувала гарні результати на екзаменах, але мрія нікуди не поділася.

Щойно Маші минуло 18 років, вона вступила до Берклі, щоб вивчати перформер. До початку занять залишалося пів року, тому мама порадила допоки відвідувати Київську консерваторію. Так юнка стала студенткою композиторського відділення. Полякова певна, що дівчина впорається із навчанням в Києві та Каліфорнії одночасно.

Аліса

Не обійшлося без обговорення й 12-річної молодшої донечки зірки. Тут мова пішла не про навчання, а про більш глобальні питання. Оля зізналася, що Аліса є прибічницею гендерної рівності. Дівчинці змалечку не подобалося нав’язування стереотипів на кшталт, що вона має носити сукенки й гратися в ляльки.

Оля Полякова з донькою Алісою

Протест вилився у вимогу називати її “бомжем Валерою” та носінням чоловічих речей. Дитина попросила влаштувати їй день народження на звалищі, яке організували штучно задля іменинниці. А ще тато купив доні хлопчачі плавки, в яких Аліса залюбки пірнала в басейн.

Мама поставилася до протесту дитини проти гендерних стереотипів з розумінням. Навіть зателефонувала до школи й попросила, щоб доньку там записали Валерою. Подібний метод виховання на диво призвів до бажаних результатів. Минуло півтора року, й Аліса заспокоїлася. Оля певна, що вона врешті усвідомила свій гендер.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.