Оля Цибульська зізналася, що має прямий зв’язок з Богом і спілкується з ним: “Я дуже вдячна йому за це”

Відома українська співачка Оля Цибульська у новому інтерв'ю розповіла про своє ставлення до церкви та Бога. Зірка зізналась, як насправді спілкується з Творцем

Знаменита українська співачка Оля Цибульська у новому інтерв’ю для журналіста та ведучого Слави Дьоміна розповіла про своє ставлення до духовності та релігії. Артистка чесно відповіла на запитання про те, чому не підтримує ідеологію сучасної церкви, а також зізналась, що навчилась спілкуватись із Богом напряму.

Цибульська про релігію

У розмові з журналістом відома українська співачка зазначила, що духовно дійшла до того, що навчилась розділяти для себе віру та релігію. За словами артистки, тепер вона легко спілкується з Богом напряму, без “посередників” у вигляді церкви. Оля Цибульська щиро заявила, що вдячна Творцеві за таку можливість.

Оля Цибульська в інтерв'ю для Слави Дьоміна розповіла про своє ставлення до Бога
Оля Цибульська в інтерв’ю для Слави Дьоміна розповіла про своє ставлення до Бога

Крім того, зазначила у розмові зі Славою Дьоміним співачка, вона не підтримує ідею сьогоднішньої української церкви. Оля Цибульська не стала приховувати, що сьогодні бачить у ній занадто багато маркетингу, який і заважає людям насправді вірити та підтримувати духовний зв’язок із Богом.

Артистка також пригадала історію, як вперше побувала в Єрусалимі. Тоді знаменитість навідалась до Храму Гробу Господнього. На вулиці зірку налякала велика кількість озброєних людей, а всередині її бентежили релігійні традиції, як от, наприклад, потреба завжди покривати голову перед тим, як зайти до церкви.

“Я зрозуміла, що є дуже багато історій соціальних, які заважають ось цьому зв’язку. Коли я зайшла в гроб, я відчула дуже сильну енергію, і я зрозуміла, що моє спілкування [з Богом] воно так і змалку відбувається, як тоді під столом колись у 5 років, коли ти залізаєш, і чуєш Його… релігія і ось ці всі релігійні традиції, вони мало мають спільного з прямою розмовою”, – прокоментувала Оля Цибульська.

Оля Цибульська зізналась, як ставиться до Бога та чому не підтримує сучасну церкву
Оля Цибульська зізналась, як ставиться до Бога та чому не підтримує сучасну церкву

Разом із тим, зізналась Оля Цибульська, свого сина Нестора вона таки хрестила. За словами артистки, саме ця традиція допомогла їй усвідомити, що вона – мама.

Популярне

Схожі статті

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.