Полякова зізналася, що розлучила маму з чоловіком з “сусідньої” країни та продала будинок: все в минулому

Про рушійну силу російської пропаганди Оля Полякова знає не з чуток. Її мама деякий час мешкала у москві й стала жертвою наративів із телевізора, через що вони дуже сильно сварилися.

Співачка Оля Полякова розповіла Дмитру Гордону, що на момент анексії Криму та початку війни на Донбасі її мама якраз мешкала у москві, маючи там чоловіка. Проживання на росії не минуло дарма.

Розважлива жінка почала повторювати слово-в-слово наративи кремлівської пропаганди. Вони з донькою дуже сильно сварилися на політичному підґрунті. Дійшло до того, що зовсім перестали спілкуватися. Помирившись, домовилися не торкатися теми відносин двох країн узагалі.

Оля Полякова розлучила маму з коханим і вивезла з Москви

Лише після смерті російського чоловіка жінка почала частіше приїжджати до Києва і їй неначе розвиднилося. Оля благала рідну жінку не дивитися новини по російському ТБ, оскільки вони сильно впливають на психіку. Можливо, через 25-ий кадр чи якимсь іншими чином, але люди, які потрапляють у те середовище, кардинально змінюють погляди.

Оля Полякова з мамою Світланою та донькою Машею

Торік у березні мама Полякової врешті виїхала з москви й більше туди не поверталася. Жінка прожила там понад два десятиліття. Їй навіть довелося залишити коханого, який на той момент був у її житті. Тож пережила додатково ще й особисту драму.

В Олі на московщині був гарний будинок. Знаменитість продала нерухомість буквально за безцінь, отримавши лише 15% від реальної вартості житла. Натомість устигла отримати гроші, оскільки 2 дні по тому перекази з росії було вже заблоковано. Всі стосунки з сусідньою країною тепер обірвано.

Дмитро поцікавився в співбесідниці, чи не присвятила подруга Алла Кудлай пісню “Красива жінка незаміжня” саме її матусі. На що Оля відказала, що на момент виходу композиції мама якраз не була вільна. А от зараз вона поки що самотня.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.