Венеція, гондола, каблучка: Зірка “Папіка” Дар’я Петрожицька відповіла “так” своєму нареченому

Зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька заручилася зі своїм коханим Олексієм. Про це щаслива наречена розповіла Аліні Шаманській. Це інтерв'ю для неї стало першим за останні 20 місяців.

Попри те, що підкаст Аліни Шаманської називається “Розлучена. Розлючена”, Дар’я Петрожицька розповіла про те, що вона вже заручена. Актриса сповістила про цю щасливу новину тільки зараз, оскільки їм з Олексієм видавалося, що нині оприлюднення їхніх особистих стосунків не на часі. Зараз треба говорити переважно про подвиги наших захисників.

Актриса вже давно очікувала на освічення. Це сталося в Італії. Для неї була важлива не стільки каблучка на безіменному пальчику, скільки те, що вона знайшла чоловіка, якого хоче бачити батьком своїх дітей.

Льоша, на думку Дар’ї, ідеальний партнер. Коли вона повертається додому зла й втомлена після репетицій, він відразу ловить її поганий настрій і намагається зникнути, щоб не потрапляти на очі й не дратувати.

Всі істерики дівчини він витримує стійко, намагаючись заспокоїти якомога швидше. Попри це вони абсолютно різні за характерами. Але Олексій чудово прилаштувався до того, що професія для Петрожицької на першому місці.

Лякає дівчину те, що закоханим доведеться жити на дві країни. Олексій – харків’янин, але багато років живе в Німеччині, тому вже став справжнім німцем, але й досі не відмовляється від українського паспорта. Актриса працює у Києві.

Коли вони познайомилися і навіть ще не спілкувалися, Дар’я втямила, що це кохання з першого погляду. Цим літом вони разом поїхали на відпочинок до Італії. Дівчина була спустошена через роботу й постійні повітряні тривоги в українській столиці.

Вони вирішили передивитися чимало міст. Останній день провели у Венеції. Обов’язковим пунктом було катання на гондолі попри захмарну дорожнечу. Петрожицька була вбрана як справжня туристка – шорти, панама.

Раптом гондола опинилася на якійсь безлюдній вуличці, а гондольєр заспівав. І саме в цей романтичний момент Олексій простягнув коханій обручку й спитав: “Ти станеш моєю дружиною?” Від несподіванки наречена почала сміятися, спитавши: “Ти серйозно?” І лише коли з сусідньої гондоли почулися оплески, дівчина втямила, що все відбувається в реальності і її мрія збулася.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.