Яка вона – Марія-Барбара? Донька легендарного Кузьми Скрябіна розповіла про своє життя без батька

Легенда українського року Кузьма Скрябін залишив після себе не тільки музичний спадок. Пішовши рано з життя, він залишив єдину доньку, з якою був дуже близьким.

Марія-Барбара, або, як лагідно називав її Кузьма, — Буся, після загибелі батька у лютому 2015 року в автомобільній аварії, інтерв’ю давала не часто, але нещодавно журналісту Олексію Суханову вдалося поговорити з дівчиною.

Марія-Барбара народилася у 1997 році. Ім’я Барбара їй дав батько, який обожнював польську актрису Барбару Брильську, дуже популярну за радянські часи. З легкої руки батька ім’я скоротили й всі рідні її називають просто Буся.

Зараз дівчина доросла та заміжня. У 2019 році ще студенткою вона побралась з хлопцем, з яким разом навчалась у медичному виші Віктором Туром. Прізвище Кузьменко вона змінювати не стала. Тоді молодятам з весіллям допомагав Дзідзьо, який вважав Кузьму своїм хрещеним батьком в шоубізнесі.

Зараз Барбара працює лікарем дерматологом-косметологом в приватній клініці, де й зустрівся з нею журналіст. Дівчина розповіла, що хоча батько завжди прищеплював їй смак до музики та кіно, вона обрала медицину, бо сама у підлітковому віці страждала від шкірних захворювань. Тоді в Україні їй допомогти не могли. Тепер вона спеціаліст, який допомагає людям не тільки з дерматологічними проблемами, а й з косметичними. До речі, якось раніше Барбара розповідала, що батько був шокованим її вибором, хоча сам закінчив медичний, але ні дня за фахом не працював.

Донька свого батька

На запитання журналіста, яким був її батько, дівчина відповіла, що батько був дуже принциповим та безкомпромісним, що завжди ускладнювало йому життя. Ці риси, говорить Барбара, вона перейняла від нього.

Також, як і батько, вона любить свою країну, тому після подій 24 лютого минулого року, вона не схотіла втікати за кордон: “Не хочу нікуди їхати з України та Києва”,- зізналась вона в інтерв’ю.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.