Від кохання до розлуки: історія 19-річного шлюбу світових титанів спорту Ірини Дерюгіної й Олега Блохіна

Що є запорукою щасливого шлюбу? Спеціалісти вважають, що для міцної сім'ї в парі один партнер повинен доповнювати другого. А якщо побрались дві сильні особисті?

Історія шлюбу Ірини Дерюгіної та Олега Блохіна — якраз той випадок. Долі було завгодно поєднати двох світових титанів спорту, особистостей, які ніколи, ні в житті, ні в спорті не поступалися своїми принципами, завжди й в усьому прагнули залишатися на  першій сходинці п’єдесталу.

За радянські часи шлюб між українськими гімнастками та футболістами київського “Динамо” не був чимось рідкісним. І річ не в тім, що тодішня влада вітала це, або настирливо “рекомендувала”, хоча, кажуть, що було і таке. Річ у тому, що графіки тренувань футболістів та гімнасток часто збігалися, було навіть таке, що тренування проходили в одному місці. Та у Дерюгіної з Блохіним історія знайомства дещо інша. Олег познайомився з Іриною завдяки своїй майбутній тещі, не останній людині у спорті Альбіні Миколаївні, яка, до речі, у цьому році пішла з життя. Вона запросила Олега до себе в гості розповісти, як лікував травму таку саму як і в її доньки. Олег погодився, а з часом між молодими людьми виникло кохання.

Все починалось красиво

Весілля було гучним. А як інакше: об’єдналися  у родину зірки такої величі! Вся країна спостерігала та раділа за них. У шлюбі народилася донька Іриша. Здавалося б: жити та радіти. Але через 19 років Олег пішов з сім’ї. Спочатку він вирішив поїхати працювати тренером за кордон. Тодішня влада на це відмовлялася давати дозвіл, тоді Ірина Дерюгіна приклала масу зусиль й досягла свого. Та це, як з’ясувалося пізніше, коштувало їй дорого, бо чоловік знайшов там своє нове кохання.

І
Історія кохання спортивної пари Ірини Дерюгіної й Олега Блохіна

Пані Ірина не любить говорити про це. Лише іноді в інтерв’ю скупо згадує приємні моменти, підтверджуючи, що кохання між ними було і починалося все красиво та щасливо. Про розпад родини вона майже ніколи не розповідає. Каже тільки, що відтоді й до сьогодні спілкуватися з колишнім вона не хоче. На запитання журналістів, що стало причиною розлуки, вона коротко відповідає: “Гімнастика”. Коли ж її питають, чи не жалкує вона про союз з Блохіним, Дерюгіна каже, що не можна жалкувати, тому що від того союзу вона одержала ла свій головний приз у житті — доньку Іришу.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.