Чого Єфросиніна та Полякова ніколи не вибачать своїм половинкам: дорослі дівчата розкрили причини обурення

У кожній родині час від часу виникають непорозуміння й образи один на одного. Не стали виключенням й "Дорослі дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна. Чим розлютили їх благовірні?

У черговій програмі “Дорослі дівчата” Єфросиніна та Полякова, зокрема, торкнулися теми відносин зі своїми чоловіками. З’ясувалося, що в обох до своїх благовірних накопичилося чимало образ.

Маша Єфросиніна

Ведуча довго не могла вибачити Тимуру рішення піти служити в ЗСУ. Лише спілкування з психологом дозволило зірці усвідомити, що благовірний має пройти свій шлях воїна, проявити мужність й реалізувати ненависть до ворога в повному об’ємі.

Маша Єфросиніна образилася на чоловіка

Вони прожили разом 20 років, не маючи великого досвіду стосунків до шлюбу. У них підростає двоє дітей. Пара розлучалася на якийсь період, тричі їхні стосунки переживали серйозні кризи.

І ось цей світ, в якому були тільки двоє зі своїми правилами, традиціями та спогадами, втрутилася війна. Чоловік залишив на Машу дітей, побут, заробітки. Вона перебувала у страшенному розпачі, страху, нерозумінні й відчувала страшенну злість.

Оля Полякова

У відповідь співачка пригадала, як її Вадим теж кинув на амбразуру. Ні, він не пішов на війну, але усунувся від розв’язання проблем, переклавши це на плечі дружини. Оля довго не могла втямити, чим її дратує чоловік. Начебто і кохає, і вона у нього перебуває на п’єдесталі. Але чомусь Полякова відчуває злість.

Оля Полякова образилася на чоловіка

Лише згодом усвідомила, що все це через небажання Вадима допомогти й щось зробити замість неї, порадувавши результатом. Оля намагається сама себе заспокоїти, мовляв, чоловік по життю дуже багато зробив для неї, треба бути йому вдячною за все. Та іноді всі сьогоднішні образи, накопичившись, призводять ледь не до вибуху.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.