Скільки заробляє нині Олександра Заріцька з Kazka: щомісячні витрати зірки та запланований весільний бюджет

У своєму розлогому інтерв'ю Славі Дьоміну фронтвумен гурту Kazka Олександра Заріцька торкнулася практично всіх наболілих тем. Зокрема, й сімейного бюджету.

Саша Заріцька певна, що в Україні на противагу Західній Європі чи США дуже важко заробляти на життя співами. Артисти за кордоном мають солідні відрахування на прослуховуваннях. У нас, на жаль, подібна практика не поширена, і заробітки порівнювати просто некоректно.

Олександра Заріцька з Kazka розповіла про щомісячні витрати

Співачці поталанило з лейблом, тому вона не бідує. До 24 лютого в неї було значно більше концертів, але тоді їй платили менший відсоток. Нині його збільшили, тож заробітки залишилися практично на довоєнному рівні.

Саша не звикла рахувати кожну копієчку. Щоб почувати себе комфортно їй вистачить 2 тисяч доларів на місяць. Її зарплата складається не лише з музики, але й з роялті та реклами.

Олександра Заріцька з Kazka розповіла про щомісячні витрати

Звісно, щоб подобатися фанам, співачці доводиться чимало сил і грошей вкладати у зовнішність. Раніше вона важила 135 кг. Гадала, що жіноче щастя можливе лише за умови модельних форм 90-60-90. Та зустріла свого Павла, коли ще перебувала в тілі.

Попервах вони просто товаришували, й лише потім справа дійшла до амура. Офіційно про стосунки Олександра оголосила у вересні 2022 року, показавши світлини з коханим у ліжку. Обличчя чоловіка приховала, тож викликала неабияку цікавість у фанів.

Олександра Заріцька з Kazka розповіла про щомісячні витрати

Артистці вдалося скинути 30 кг зайвої ваги. Цей процес розпочався на “Танцях з зірками” й триває понині. Заріцька постійно відвідує спортивну залу й пітніє, щоб не повернутися до колишніх пишних форм.

Звісно, закохані хотіли б зіграти гучне весілля на березі моря, щоб відриватися всю ніч й не думати про комендантську годину. Та поки доведеться обмежитися скромною вечіркою для близьких людей. Саша з Пашею намітили цю подію на червень 2014 року. Весільний бюджет закохані визначили в рамках $15000.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!