Співачка Надія Бабкіна розкрила таємницю своєї дружби із Софією Ротару та її спроби приїхати у росію

За словами Надії Бабкіної, вона підтримує дружній зв'язок зі Софією Ротару та навіть готувала спільний музичний номер виконання пісні Червона рута. Однак, наскільки це правда?

У недавньому інтерв’ю російська співачка Надія Бабкіна зробила кілька заяв щодо української музичної ікони, Софії Ротару, які звісно викликали хвилю обурення і сумнівів. Бабкіна, відома своєю підтримкою росії у нам відомій складній ситуації, стверджувала, що в дружніх стосунках з Ротару та активно підтримує її.

Надія Бабкіна
Надія Бабкіна

Проте перш за все, Софія Ротару відома своєю аполітичністю. Вона не робить голосних заяв про політику та утримує нейтральну позицію в сьогоднішніх подіях. Замість цього, Ротару відзначається своєю підтримкою захисників України та активно виражає їм допомогу. Отже, заяви Надії, що вони з Ротару підтримують одна одну, виглядають малоймовірними.

Софія Ротару
Софія Ротару

Далі, Бабкіна заявила, що Софія Ротару висловлювала бажання приїхати до Росії, але не мала такої можливості через ситуацію в Україні. Вона вважає, що Ротару припинила відкриті зв’язки з подругою через потенційні загрози та не може покинути країну через обмеження. Проте ця інформація не підтверджується ніякими доказами або заявами самої Ротару. Багато із цієї історії викликає сумніви та питання щодо їхньої правдивості.

“Ми з нею телефонуємо одна одній, говоримо, підтримуємо одна одну. Але на якийсь час зараз перервали, бо є небезпека… У нас вже був зроблений номер. Але її не пустили. Ми повинні були з нею співати “Червону руту” українською мовою. Колектив “Русской песни” і вона… Це так було круто, вона була так захоплена”, – розказує Бабкіна.

Особливо важливим є той факт, що Бабкіна відкрито виражала підтримку росії. Саме ці заяви створюють серйозні сумніви щодо правдивості інформації, яку вона надала на інтерв’ю російських ЗМІ.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.