Холостяк Нікіта Добринін вперше зізнався, чи вдалося без судів розлучитися з Дашею Квітковою: “Я не хотів”

Звістка про розлучення ідеальної пари Даші Квіткової та Нікіти Добриніна стала для широкого загалу справжнім шоком. Жінка частенько давала інтерв'ю з цього приводу. Тепер настала черга чоловіка.

Поспілкувавшись з ведучою програми “Розлучена-Розлючена” Аліною Шаманською, Нікіта Добринін виклав власну версію негараздів у родині, що призвели до розлучення. Звісно, розкласти по пунктах усі причини розбрату в родині молодик не зміг.

Нікіта Добринін розповів про розлучення з Дашею Квітковою

По-перше, все уже переболіло й трішки відійшло на задній план. А, по-друге, Нікіті не хочеться згадувати ті події, переживаючи заново:

“Так склалося. Таке життя”.

Підписники Інстаграм-акаунтів, які щойно бачили родинну ідилію у світлинах Даші та Нікіті, їхні обійми з синочком, дізнавшись про розлучення, почувалися обманутими – невже все це було звичайною грою на публіку?

Нікіта Добринін розповів про розлучення з Дашею Квітковою

Добринін запевнив, що у соцмережу викладалися моменти їхнього спільного життя, коли вони дійсно були щасливими. А щойно цього не стало, вони чесно розповіли про намір розлучитися:

“Інколи стосунки помирають як люди”.

Нікіті неодноразово доводилося переживати хвилю хейту. Спочатку це сталося, коли він переміг у голосуванні під час вибору кандидатури “Холостяка”. Тоді навіть довелося залучати психолога на допомогу. Вдруге це сталося під час розлучення. Знову прийшлося залучити спеціаліста, щоб знайти можливість порозумітися з дружиною у питаннях виховання 2-річного сина Лева.

Даша виявилася більш балакучою, сповістивши, що звернулася до адвокатів із приводу поділу спільно нажитого майна. Вони з Нікітою, мовляв, планують продати спільний будинок, а квартиру у новобудові, яка ще не здана в експлуатацію, молодичка воліє залишити чоловіку. До того ж Квіткова виставила на продаж позашляховик – подарунок колишнього чоловіка. А BMW вирішила залишити собі.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.