“Добре, що дружина не все розуміє, про що говорять”: Макс Чмерковський жалкує про участь у “Холостяку”

Після приголомшливого успіху української версії шоу "Холостяк" Макс Чмерковський набув не абиякої популярності серед багатомільйонної армії глядачів цього видовища.

Не так давно американський танцюрист родом з Одеси відверто поділився спогадами про те, як він брав участь в реаліті-шоу “Холостяк” в Україні. Зі слів Макса, майже одразу – “через 2 хвилини” після спілкування з учасницями проєкту він зрозумів, що зробив велику помилку, давши згоду на участь та підписавши контракт. Він навіть питав у керівництва проєкту, що йому робити, якщо йому ніхто не подобається. Але зворотного ходу вже не було, тому він поставив собі за мету протриматися 3 місяці будь-що. Як запевняє актор, близьких стосунків тоді у нього ні з ким з учасниць не було, так само як і з його екранною обраницею, хоча організатори його на це підштовхували.

Макс досі з небажанням пригадує свою участь у “Холостяку”, йому неприємна навіть думка про те, що він колись буде змушеним пояснювати близькій людині, чому він “перепробував” стільки дівчат, а потім обрав одну, з якою теж не було щирих почуттів.

Кохана жінка колишнього холостяка

І хоча його дружина Пета Маргатройд американська танцюристка австралійка за походженням полюбляє передивлятися сезони “Холостяка”, Макс думає, що “добре, що дружина не все розуміє, про що говорять” у шоу.

Зараз у Макса Чмерковського є не тільки кохана дружина, а ще й 2 синів. Молодший народився у цьому році після тривалого намагання Пети завагітніти, після кількох викидів. До того як Макс із Петою вирішили, що готові для створення родини, вони випробували свої стосунки протягом майже 10 років, хоча кожен, за словами артиста, розумів, що створені один для одного. Про дружину Чмерковський каже, що вона для нього найкрасивіша жінка не тільки зовні, але і як людина.

“Жодна жінка на мене такого впливу не мала, як вона”,- зізнається танцюрист.

Зараз Макс проживає у Малібу. Він займається своєю професією та продовжує волонтерську діяльність на підтримку українців, яку розпочав після 24.02.2022 року.

Популярне

Схожі статті

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.