Має квартиру у москві та їздить таємно з українським паспортом: Зібров викрив, як живе насправді Повалій

Про зіркових зрадників написано та відомо чимало: є ті, що просто відмовчуються, а є такі, яких на повну за гроші використовує російська пропаганда. До останніх відноситься Таїсія Повалій.

Дивно, але після всього, що відомо про неї, вона досі не позбавлена ні звання Народної артистки України, ні українського громадянства. Втім відомо, що Повалій не так давно прийняла громадянство росії. Там подвійне громадянство не заборонено, тому її вважають співачкою двох країн.

Отримала друге громадянство

Цікаво, що друге громадянство країни-агресорки Повалій прилучили надати саме на День Незалежності України. Колишній друг сім’ї Таїсії Повалій та її давній колега Павло Зібров вважає такий збіг не випадковим, знаючи, що за гроші Повалій ладна продати що завгодно.

Так, наприклад, відомо, що Повалій продовжує прославляти агресорів навіть після того, як її матір потерпала від вибухів, після чого її вивезли до доньки у стані нервового зриву.

Павло
Павло Зібров викрив, як живе насправді Повалій

До речі Павло Зібров має багато спільних друзів та знайомих з Повалій, бо 28 років пропрацював на одній сцені з нею, але зараз він жорстко викриває брехню, якою окутала себе колишня улюблениця багатьох українців. Так, пан Зібров стверджує в інтерв’ю, що  Повалій бреше, що живе у росії в орендованій квартирі. Зі слів співака, вже років 15 як у неї є власна коштовна нерухомість у москві, вона отримує чималі гонорари від своїх хазяїв. Користуючись українським паспортом вона разом зі своїм чоловіком Ліхутою роз’їжджають по всьому світу.

“Вони беруть квіточок, виїжджають через Казахстан чи Грузію. Показують там не паспорт з російською куркою, а наш – український”,- розповідає співак.

Народний артист Павло Зібров закликає забрати у Повалій українське громадянство, тому що колаборанти не мають права користуватися привілеями країни, яку вони зрадили.

Більшість широкого загалу підтримує Павла Зіброва та радіють тому, що така особа покинула країну й не хочуть, щоб вона колись повернулась назад.

“Позбавити звання Народної артистки України та громадянства негайно!”,- гнівно вигукують у коментарях українці.

Популярне

Схожі статті

Полякова спекла паску сама, а Осадча і Ребрик купили: українські зірки показали, як відсвяткували Великдень

Серед українських знаменитостей майже не знайшлося тих, хто самостійно спік паски на Великдень. Та Оля Полякова вразила публіку своєю майстерністю і показала, як працює на кухні.

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.