Український Бред Пітт: шлях Романа Луцького від театральної сцени до великого екрана та життя за кадром

Розповідь про життєвий шлях українського актора Романа Луцького, якого часто порівнюють із Бредом Піттом. Популярність здобув після вражаючої ролі у відомому фентезі "Сторожова застава".

Роман Луцький навчався на режисерському факультеті в Інституті мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. На початку свого навчання він брав участь у різних державних святкуваннях та річницях, але пізніше зрозумів, цей шлях не для нього. Уже на третьому курсі Роман відвідував уроки акторства і через два роки навчання змінив спеціальність на акторську вже офіційно.

Український актор Роман Луцький, відомий своєю роллю в нашумілому пригодницькому фільмі “Сторожова застава”. Після цієї ролі його часто порівнюють з Бредом Піттом. Проте Роман наголошує, що має власні плани на життя.

Роман Луцький
Роман Луцький

Першу кінороль Роман здобув у фільмі “Брати. Остання сповідь”. Виявившись на пробах практично випадково, він вразив своєю акторською майстерністю.

Після Революції Гідності Роман Луцький вирішив відмовитися від ролей російською мовою, попри те, що раніше грав на російській.

Варіантів для майбутньої професії було багато, і Роман не планував стати актором з самого початку. Він вступив на режисерський факультет, де вибрав спеціалізацію “режисура естради та масових видовищ”. Однак з часом зрозумів, що ця сфера не для нього та змінив спеціалізацію на акторську.

Кадр з фільму Сторожова застава
Кадр з фільму Сторожова застава

Роман Луцький отримав свою першу роль у театрі у 19 років, граючи у виставі “Шлюб по-італійськи”. Спілкуючись про свій досвід та кар’єру, Роман визнає, що не поспішає йти з театру, оскільки для нього він дуже важливий.

“Театр дає мені можливість відчути себе в формі. Я сумую за кіношною атмосферою, коли не перебуваю в ній”, розмірковує Роман.

Коли фільм “Сторожова застава” вийшов у кінопрокат, популярність Романа зросла. Він розповідає, що тепер, прогулюючись по рідному Франківську, не може не привернути увагу людей.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.