Оля Полякова назвала свій найбільший гонорар з п’ятьма нулями, який їй довелося повернути: “Я ридала”

Відома українська співачка Оля Полякова заговорила про власний заробіток. Знаменитість назвала свій найбільший гонорар за всю історію власної кар'єри на сцені

Оля Полякова, відома українська співачка, у нещодавньому інтерв’ю для видання “Люкс ФМ” розповіла про свій найбільший гонорар за всю історію власної кар’єри. Знаменитість чесно зізналась, яку суму їй запропонували за виступ та пояснила, чому ці гроші їй довелось повернути замовнику. Причина виявилась прикрою.

Найбільший гонорар Полякової

У розмові з журналістом “Люкс ФМ” Оля Полякова розповіла про замовлення, яке їй запропонували у новорічну ніч 2022 року. Знаменита українська артистка пригадала, що це був Новий рік перед початком повномасштабної війни, і тоді замовники попросили Суперблондинку не просто заспівати, а провести корпоратив повністю.

Оля Полякова розповіла про свій найбільший гонорар і на що вона його витратила
Оля Полякова розповіла про свій найбільший гонорар і на що вона його витратила

Відповідно, пояснила знаменитість, сума гонорару була чималою. Артистка неохоче оголосила цифру, яку їй заплатили, втім у відповідь на запитання журналіста зазначила, що сума складала щонайменше 100 тисяч доларів. Оскільки зірка мала виступати на корпоративі безпосередньо у новорічну ніч, гонорар помножили на два.

Втім, продовжила Оля Полякова, отримати ці гроші та витратити їх на власні потреби їй не судилось. Знаменитість розповіла, що незадовго до новорічної ночі вона захворіла на коронавірус, а тому провести корпоратив не змогла. Зірка вирушила на лікарняний і віддала власний гонорар назад замовнику.

Оля Полякова зізналась, чому була змушена повернути найбільший гонорар за всю свою кар'єру
Оля Полякова зізналась, чому була змушена повернути найбільший гонорар за всю свою кар’єру

У коментарі для журналістів Оля Полякова зазначила, що буквально “ридала”, коли віддавала гроші назад. Річ у тім, що така кругленька сума за виступ на закритій вечірці неабияк зацікавила артистку, тому вона сильно засмутилась, коли втратила шанс заробити.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.