Куди зник повелитель вовчиць та чи збирається повертатись в Україну: повна історія Олега Винника

Таємниця зникнення Олега Винника: аналізуємо причини виїзду співака. Про перспективи Олега та його майбутнє. Чи готовий співак повернутися до України?

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну, багато відомих українців виїхали за кордон, серед них співак Олег Винник.

Коли Олег виїхав з України, то припинив активне ведення своєї офіційної сторінки в Instagram та обірвав зв’язок із друзями та фанатами. Багато новин облетіло інтернет, навіть чутки про його можливу загибель. Проте через певний час, Олег сам вийшов на зв’язок і розсіяв догадки.

Олег Винник
Олег Винник

За словами співака, він опинився у Німеччині на лікуванні через серйозну хворобу. Однак через рік після цього він знову з’явився на інформаційному полі та висловив співчуття щодо своєї відсутності під час подій в Україні. Він сказав, що не міг взяти участь у захисті країни та боротьбі за її єдність і це його засмучувало.

Продюсер Денис Путінцев висловив свою думку на цю тему, вказавши, що Олег Винник заробив достатньо грошей, щоб жити у Європі та відкрити свій бізнес. Він також прогнозує, що співак ніколи не поверне свою колишню популярність, і на сцені з’явилися нові кандидати на роль українського музичного лідера.

Останнім дописом на його сторінці в Instagram є нова пісня, можна догадатись, що співак продовжує творити музику, але його майбутні плани щодо повернення в Україну залишаються невідомими. Чи розпочав він нове життя за кордоном, чи причиною його відсутності є серйозна хвороба, поки що залишається таємницею.

У інтерв’ю на YouTube-каналі “КРП” він заявив, що є громадянином України, резидентом Німеччини протягом 23 років, і має лише закордонний паспорт, оскільки внутрішній паспорт України був забраний у нього у 2000-х роках, коли він став на постійний облік в українському посольстві. Він додав, що не бажає говорити про подробиці війни, оскільки вважає, що відповідає за свої слова та вчинки. Він виїхав з України та заявив, що вивіз з собою багато людей.

Зараз за сторінкою Олега спостерігає багато людей, і його прихильники сподіваються на повернення співака, але існують і ті, хто вже втратив надію у його порядність.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.