“Ситуація почалась не зараз”: Вітовська розсекретила, як Сумська ставиться до того, що її донька живе у рф

Ірма Вітовська, відома українська актриса, розповіла про те, що думає її колега Ольга Сумська про свою старшу доньку Тоню Паперну, яка вже давно живе у рф

Ольга Сумська, відома українська актриса, давно здобула свою популярність. Зірка стала відомою, зокрема, завдяки своїм славетним предкам – акторський рід Сумських продовжила саме вона. Втім, старша донька знаменитості не захотіла асоціюватись з маминим іменем на Батьківщині, тому переїхала жити та будувати кар’єру в росію. Ірма Вітовська, колега Ольги Сумської по цеху, висловилась про їхню сімейну драму.

Вітовська про доньку Сумської

Не так давно старша донька Ольги Сумської отримала роль у російському серіалі. Хоча українська актриса не коментувала того факту, що її дитина продовжує працювати в росії, у новому інтерв’ю для “РБК-Україна” Ірма Вітовська висловилась про те, що відбувається. Знаменитість не стала відкрито критикувати доньку своєї колеги, але зазначила – відвертою підтримкою російської влади вона не займається.

Старша донька Ольги Сумської Тоня Паперна вже давно живе та працює у росії
Старша донька Ольги Сумської Тоня Паперна вже давно живе та працює у росії

За словами Ірми Вітовської, Ользі Сумській найімовірніше дуже важко жити з усвідомленням, що її дитина відірвана від неї кордоном із країною, що почала війну проти України. Втім, додала колега відомої української актриси, Тоня Паперна живе у росії вже багато років, а за цей час вона встигла там реалізуватись як актриса та людина.

“Вона ж не після вторгнення переїхала, правда? Я не знаю її [Ольги Сумської – прим. ред.] доньку… але ця ситуація почалася не зараз”, – прокоментувала у новому інтерв’ю відома українська актриса Ірма Вітовська.

Ірма Вітовська розповіла про те, як Ольга Сумська ставиться до того, що її донька живе в росії
Ірма Вітовська розповіла про те, як Ольга Сумська ставиться до того, що її донька живе в росії

Крім того, зазначила Ірма Вітовська у відповідь на запитання, чи можна пробачити Тоню Паперну, вона не є учасницею українофобських заходів та організацій, а тому не підтримує російську владу та дії кремлівського режиму.

Популярне

Схожі статті

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?