“10 років була самотньою”: Наталія Могилевська зізналась, на що пішла заради своїх нових стосунків

Відома українська співачка Наталія Могилевська висловилась про своє особисте життя. Знаменитість розповіла, на що пішла заради того, аби зустріти чоловіка своєї мрії

Наталія Могилевська, відома українська співачка, у нещодавньому інтерв’ю для рівненського видання ITV Media Group розповіла про своє особисте життя. Знаменитість поділилась, що перед тим, як зустріти свого нинішнього чоловіка, вона довго була самотня. Втім, вона не засмучена через це, адже саме завдяки такому своєму рішенню змогла нарешті знайти своє справжнє кохання.

Могилевська про особисте життя

У розмові з журналістами знаменитість поділилась, що чекала на свого чоловіка 10 років, а у цей період була самотньою. Зірка визнала, що прийняла рішення “прокачати” себе та свої сильні сторони. Артистка зайнялась саморозвитком і навіть три роки прожила у монастирі в Індії, аби осягнути, що стовідсотково зможе знайти своє кохання.

Наталія Могилевська розповіла про своє особисте життя до того, як зустріла нового бойфренда
Наталія Могилевська розповіла про своє особисте життя до того, як зустріла нового бойфренда

Знаменитість поділилась, що зовсім не шкодує про те, що 10 років крокувала на зустріч своєму коханню у повній самоті. Наталія Могилевська поділилась, що рішення залишатись наодинці вона прийняла до того моменту, поки на сто відсотків не відчує, що зустріла ту саму людину.

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни Наталія Могилевська почала стосунки із загадковим чоловіком, про якого шанувальники артистки не знають нічого. Зірка розповіла тільки про те, якого його звати. Як виявилось, знаменитість зустрічається з Валентином. У нових інтерв’ю зірка неодноразово зізнавалась, що дуже кохає свого обранця.

Наталія Могилевська визнала, що довго була самотньою, перш ніж зустріти своє кохання
Наталія Могилевська визнала, що довго була самотньою, перш ніж зустріти своє кохання

Крім того, раніше Наталія Могилевська розповіла, що вони живуть разом і мають серйозні плани на майбутнє. Знаменитість також ділилась зі своїми фанатами, що її новий чоловік неабияк її підтримує. Всі її ідеї, навіть небезпечні та деколи шалені, обранець співачки допомагає їй втілити у життя. Могилевська визнає, що дуже цінує це.

Популярне

Схожі статті

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.