Чоловік Руслани Писанки розповів про останні місяці життя акторки: гуртожиток, інвалідний візок та хімія

Чоловік акторки Руслани Писанки розповів про деталі останніх місяців її життя та рішення перепоховати її поруч з рідними. Про боротьбу зі страшною хворобою, яку тримали в секреті.

Нещодавно стало відомо, що чоловік Руслани Писанки вирішив перепоховати свою дружину. Нагадаємо, що Руслана померла від тяжкої хвороби, яку їй діагностували у Німеччині. Їй було 56 років. Зараз її прах разом з прахом її мами знаходяться у крипті Спасо-Преображенського собору в Києві.

Руслана Писанка
Руслана Писанка

У інтерв’ю для OBOZ.UA Ігор Ісаков розповів про свої почуття щодо останніх місяців життя акторки та причини, яка спонукали його до перепоховання дружини. Досі втрата Руслани дуже болісна для нього, і він з теплотою згадує їхнє щасливе життя разом.

Чоловік зізнався, що вирішив розповісти це публічно, лише коли буде готовий пам’ятник. Майстри обіцяли встановити його до дня народження Руслани.

На запитання журналіста, чи часто Ігор навідував дружину у соборі, чоловік відповів, що кожні десять днів він вшановував її пам’ять та завжди приносив свіжі троянди.

Руслана Писанка та Ігор Ісаков
Руслана Писанка та Ігор Ісаков

Щодо причин перепоховання Руслани, Ігор розповів про сон, який він мав, в якому вони їхали разом з Русланою та її мамою, і відчували себе щасливими. Цей сон спонукав Ігоря на рішення перепоховати дружину поруч з її рідними, зараз чоловікові спокійніше.

Ігор також поділився про те, як Руслана долала хворобу, яку тримала в секреті перед багатьма. Вони жили у гуртожитку в Німеччині, і навіть їхні близькі здавалося, не знали про тяжкість її стану. Він розповів, що Руслана була настільки впевнена в тому, що все буде добре, що заряджала його оптимізмом. Разом вони боролися з нею з хворобою і хотіли повернутись додому після завершення лікування в Німеччині.

За планом лікування це мав бути останній етап хіміотерапії, оскільки лікарі повідомили про дуже гарні результати. Ще планувалось провести сеанси опромінення, а потім реабілітацію. Ігор розповідає, як вони активно шукали місце в Україні для реабілітації, щоб відновити своє нормальне життя.

В той час, коли Руслана пересувалася на інвалідному візку через травму, вони вирішили вдавати, що це стосується лише ноги, ховаючи справжній стан її здоров’я. Ігор був їй підтримкою, готуючи для неї їжу та допомагаючи пересуватися.

Вони провели близько 13 років разом. Ігор завжди цінував в Руслані її витримку та терпіння. Ігор Ісаков робить все можливе, щоб зберегти пам’ять про дружину.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.