Соліст гурту “ТІК” Віктор Бронюк зізнався, що має нерухомість за кордоном: місце біля моря

Відомий український співак Віктор Бронюк розповів про своє майно за кордоном. Знаменитість зізнався, що колись придбав нерухомість за межами України

Віктор Бронюк, відомий український музикант і фронтмен гурту “ТІК”, у новому інтерв’ю для журналіста Слави Дьоміна розповів про подорожі за кордон, а також власну нерухомість за межами України. У розмові з ведучим співак висловився про причини, які спонукали його з дружиною придбати власне майно в іншій країні.

Бронюк про нерухомість за кордоном

Так, за словами Віктора Бронюка, вперше про купівлю будинку за кордоном він і його дружина замислились після того, як дізнались про особливості організму свого сина. У розмові зі Славою Дьоміним знаменитість пригадав, що в один момент вони з’ясували, що в їхньої дитини є певні проблеми з диханням, а тому лікарі запропонували їм змінити клімат.

Віктор Бронюк у новому інтерв'ю розповів про свою нерухомість за кордоном
Віктор Бронюк у новому інтерв’ю розповів про свою нерухомість за кордоном

У випадках проблемного дихання найкращим кліматом для пацієнтів вважається морський. Саме тому, розповів в інтерв’ю фронтмен гурту “ТІК”, він і його дружина придбали будинок біля моря у Болгарії. Знаменитість пригадує, що раніше вони часто там бували, але зараз нерухомість не приймає родину у повному складі.

До слова, за кордоном не живуть навіть батьки Віктора Бронюка. У розмові з журналістами знаменитість зізнався, що його батько має інвалідність, а тому дорога до Болгарії для нього не просто важка, а буквально неможлива. Мама артиста доглядає свого чоловіка, тому вдвох вони залишаються в Україні.

Віктор Бронюк з популярного гурту ТІК розповів, яку нерухомість має за кордоном
Віктор Бронюк з популярного гурту ТІК розповів, яку нерухомість має за кордоном

Нагадаємо, що відомий український з 2008 року перебуває у шлюбі зі своєю обраницею Тетяною. Разом зіркова пара виховує двох дітей – доньку Єву та сина Данила.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.