Оля Полякова швидко витратила всі гроші чоловіка, а маму відправила до англійців: таке зіркове життя

Співачка Оля Полякова як завжди відверто, з гумором та самоіронією поділилася подробицями свого особистого життя: про романтику, подарунки та проблеми у родині.

Нещодавно одна з найепатажніших українських зірок Оля Полякова дала коротке інтерв’ю. Так зване експрес-опитування зробило Люкс ФМ під рубрикою “33 запитання”.

Мама

Полякова у своєрідній манері коротко відповідала на запитання журналіста. Але коли питання торкнулося її матері, то співачка миттю посерйознішала та розповіла про те, що зараз її мама знаходиться разом з Оліною молодшою донькою Алісою в Англії. Донька навчається, а от мама, на жаль, не тільки наглядає за онукою, а ще й змушена лікувати складну аутоімунну хворобу, встановити яку їй допомогли саме англійські лікарі. Зі слів співачки, бабуся з онукою зустрічаються на вихідних.

Чоловік

Оля ж, як відомо, проводить свою творчу діяльність в Україні й поруч з нею знаходиться її улюблений чоловік Вадим Буряковський, з яким вона у шлюбі вже 19 років, не дивлячись на суттєву різницю у віці.

Полякова й раніше неодноразово підкреслювала, що між ними існують прекрасні стосунки, тож і це інтерв’ю не стало винятком. На запитання, у чому вона вважає свого Вадима найкращім, Оля відповіла коротко: “В усьому”. Коли ж її запитали, чи отримувала вона від когось дорогі подарунки, то вона сказала, що найкоштовніші подарунки вона отримувала тільки від свого чоловіка, підкресливши при цьому, що робив він їх, коли був багатим. За словами жінки, статки її чоловіка сьогодні не можливо порівняти з тими, що були у нього колись. Причиною такого збідніння Оля називає себе.

“Я швидко витратила гроші чоловіка, бо дуже талановита”,- іронічно говорить співачка.

Зізналася артистка у тому, що зараз у стосунках з чоловіком їй не вистачає романтики. Вона каже, що іноді їй не потрібні коштовні подарунки, їй досить польових квітів, які б міг нарвати чоловік, коли виїжджає на кінну прогулянку у поле. На жаль, він відповідає, що зробити цього не може через те, що він не романтик.

Чоловік з доньками та мама Олі Полякової
Чоловік з доньками та мама Олі Полякової. Фото з інстаграм polyakovamusic

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.