“Всі образяться”: Надя Дорофєєва розповіла про улюбленого тренера на “Голосі Країни” та сварки між суддями

Співачка, для якої улюбленою піснею є Гімн України, а популярність — це можливість допомагати молодим талановитим музикантам, по праву займала суддівське та тренерське крісло на "Голосі Країни".

Серед четвірки зіркових суддів на популярному шоу “Голос Країни 13”, який у цьому році, з відомих усім причин, знімався у Варшаві, однією з улюблених була  зіркова співачка Надя Дорофєєва.

Обличчя нової ери

Крім неї також червоні суддівські крісла займали Юлія Саніна, Артем Пивоваров та музичний продюсер Іван Клименко.

н
Надя Дорофєєва розповіла про атмосферу на шоу Голос Країни

Втім саме Дорофєєву позиціювали як “обличчя нової ери”. Нагадаємо, що співачка у ролі судді та тренера вже не вперше. На “Голосі Країни 11” вона вже перемагала у шоу з виконавцем Сергієм Лазановським. Цього разу Наді не вдалося вибороти першість. Але співачка дуже задоволена проєктом та участю у ньому.

Вона з задоволенням пригадує атмосферу творчості та взаємопідтримки, яка панувала на проєкті. Надя, як вже досвідчений учасник проєкту, розповідає в інтерв’ю Люкс ФМ, що більш теплих та близьких стосунків між всіма учасниками раніше не було. Такій атмосфері сприяло те, що вся команда проєкту постійно проживала в одному готелі, ніби родина під одним дахом. На запитання інтерв’юера, чи були між ними сварки, Дорофєєва відповіла, що іноді траплялися деякі суперечки, але вони стосувалися виключно творчих моментів, а про сварки, які все ж таки були, але не в неї, вона відмовилась розповідати.

Журналіст також спитав співачку, хто став її улюбленим тренером. Було видно, що Наді не дуже хотілось відповідати на це запитання. Вона навіть сказала, що після її відповіді на неї образяться колеги, але все ж таки назвала Івана Клименка, з яким зараз у неї тісна особиста творча співпраця.

“Але ми всі дуже потоваришували. Артем Пивоваров навіть попросив свого лікаря проконсультувати мене…А з Юлією Саніною ми тепер постійно на зв’язку”,- розповіла Надя.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.