Оля Полякова висловилась у сторону Світлани Лободи: що розповіла зірка на інтерв’ю у Дмитра Гордона

Ольга Полякова висловила свою думку щодо Лободи. На інтерв'ю у Дмитра Гордона, зірка розказала що думає про повернення Світлани в Україну та обурюється "мовчанням" співачки у складний для нас час.

Недавно в інтерв’ю у Дмитра Гордона, Ольга Полякова висловилася у сторону Світлани Лободи, і її слова не залишились непочутими.

У нещодавньому інтерв’ю з Гордоном, Ольга Полякова, прогулюючись Києвом, отримала запитання від ведучого щодо свого ставлення до Світлани Лободи. Оля вагалась, чи варто відповідати на питання, але вирішила відповісти.

Скриншот публікації зі сторінки Дмитра Гордона
Скриншот публікації зі сторінки Дмитра Гордона

Перша заява Полякової стосується слів та вчинків співачки. Ольга вказує на фрази Світлани, такі як “какая разніца”, що раніше висловлювала Лобода щодо подій в Україні.

Наступна заява, на яку звертає увагу Ольга Полякова – це відсутність ефірів Світлани Лободи на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Полякова підкреслює, що важливо було б підтримати військових та звернути увагу на події в країні, але цього не сталося.

“Світланка дуже багато наробила помилок. Перше, це все що вона казала до цього. Всі ці “какая разніца” і інше. По-друге, це коли вона вирішила говорити про війну. Вона ж вижидала”, сказала Оля.

Ольга також коментує благодійну діяльність Світлани Лободи, вказуючи на те, що це хороша справа, але вона не виправдовує її попередніх висловлювань та дій.

“Вона там щось допомагає, але знаєш, коли вона говорить, що хтось її там заказав чи хтось їй зробив зло, то вона сама для себе робить дурниці”, додала Оля.

Інтерв'ю Гордона з Поляковою
Інтерв’ю Гордона з Поляковою

Звісно, реакція підписників на інтерв’ю у Гордона була різною. Багато шанувальників Світлани Лободи виражали обурення в коментарях під публікацією в Instagram. Аргументували вони це тим, що після “гучного весілля” Ольги Полякової, репутація співачки понизилася, і вона, можливо, не є найкращим коментатором вчинків інших зірок.

Слід зауважити, що “неприязнь” між зірками не вперше, тому слова Олі були очевидними. Однак важливо розуміти, що кожна людина має право на власну думку і вираження власних поглядів.

Україна переживає складний історичний період, та важливо, щоб публічні люди висловлювали підтримку і розуміння ситуації за яку ми боремось.

Популярне

Схожі статті

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.