Нікіта Добринін перегорнув сторінку життя з Дашею Квітковою та навіть розвінчався: “Я знову закоханий”

Ще зовсім недавно фани ловили кожен момент щасливого подружнього життя Нікіти Добриніна з Дашею Квітковою. Та тепер пара розлучилася, й кожен взявся будувати нові стосунки.

У “Неймовірній правді про зірок” Нікіта Добринін, що повернув собі колишній статус “Холостяка”, поділився подробицями свого нинішнього життя. Після розлучення воно в нього б’є ключем.

Нікіта Добринін із першою дружиною

Чоловік працює на телебаченні, веде власний блог, ще й встигає регулярно відвідувати спортзал. Нікіта зізнався, що найбільше заробляє в Інстаграмі та Ютубі. Щоб комфортно себе почувати, Добриніну потрібно не менше 3 тисяч доларів. Іноді його заробітки за місяць сягають 10 тисяч.

Своє співжиття з Дашею Нікіта називає “штормом”. На жаль, пережити його подружжю не вдалося. Переживання з приводу розлучення підсилилися, оскільки подібного він зазнав уже вдруге в житті.

Нікіта Добринін із другою дружиною

З першою дружиною Добринін прожив 4 роки. З ведучою Євгенією Головіною чоловік розійшовся, бо вважає, що був ще “молодим та зеленим”. У другому до непорозумінь з дружиною додалися ще й переживання через війну.

Стрес був настільки сильним, що знаменитості довелося звертатися за допомогою до психологів. Порятунок знайшов у заняттях йогою та читанні книжок.

Нікіта Добринін із Чарою Хорив

З Квітковою Добринін оформив розлучення у червні 2023 року. Додатково пара ще й розвінчалася. Сходили до священника й попросили припинити шлюб, отримавши на руки офіційний церковний документ, що більше не перебувають чоловіком та дружиною.

Нині Нікіта перебуває не в статусі холостяка, оскільки є закоханим. Ходять чутки, що чоловік закрутив роман із моделлю Чарою Хорив. Вони навіть разом завітали на “Музвар”, ніжно тримаючись за руки. Але прямої відповіді на питання ведучої, чи зайняте серце чоловіка саме цією дівчиною, Добринін не надав, залишивши інтригу.

Популярне

Схожі статті

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.

Однією порцією сита вся сім’я. Готується простіше простого, але як смачно виходить: пісочний пиріг із фаршем

Випічка давно є невід'ємною частиною нашого життя. Усі ми любимо пироги, хоч як десерт, хоч як повноцінний обід. Сьогодні ми підготували простий рецепт ситного пирога з пісочного тіста з фаршем.