“Я кайфую”: український Купідон Григорій Решетнік без сором’язливості назвав себе найкращим ведучим України

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік у коментарі для журналістів назвав себе найкращим серед своїх колег. Знаменитість пояснив, що він має докази

Григорій Решетнік, відомий український телеведучий, давно здобув популярність серед своїх шанувальників. Знаменитість починав кар’єру багато років тому, а сьогодні став одним із найвпізнаваніших представників своєї професії. Зірка українського телебачення не приховує того, що усвідомлює, що він – один із найкращих телеведучих України. Про це він розповів у новому інтерв’ю для ведучого “Люкс ФМ” Євгена Фешака.

Решетнік назвав себе кращим ведучим

Так, у коментарі для журналіста відомий український телеведучий зазначив, що він – один із найкращих і найпопулярніших представників своєї професії в Україні. Знаменитість зауважив, що він довго працював та будував кар’єру для того, аби мати можливість так сказати. Григорій Решетнік визнає, що шлях був довгим і важким, але це того вартувало.

Григорій Решетнік висловився про свої професійні досягнення та назвав себе найкращим ведучим
Григорій Решетнік висловився про свої професійні досягнення та назвав себе найкращим ведучим

Ведучий пояснив, що до звання одного з кращих ведучих він прагнув усі 20 років своєї кар’єри. За словами Григорія Решетніка, протягом останніх 10 років він є ведучим найрейтинговіших проєктів і шоу на телебаченні. Саме це для знаменитості є показником його популярності та професіоналізму. Ведучий пояснив, що про його статус каже не його его, а рейтингові цифри.

Григорій Решетнік висловився про свої професійні досягнення та назвав себе найкращим ведучим
Григорій Решетнік висловився про свої професійні досягнення та назвав себе найкращим ведучим

Крім того, Решетнік поділився з журналістом і глядачами зізнанням, що шлях до популярності виявився титанічним, але завдяки своїй наполегливій праці знаменитість досяг успіху. Тепер Григорій Решетнік викладає у Київському університеті театру, з якого раніше сам випустився. Ведучий зазначає, що він є одним із небагатьох дипломованих представників професії.

“Я люблю популярність – це частина моєї професії. Я кайфую”, – врешті-решт пояснив Григорій Решетнік.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.