Катя Осадча і Юрій Горбунов не будуть всиновлювати дитину: телеведуча розповіла, чому змінила свою думку

Понад рік назад зіркове подружжя Юрій Горбунов і Катя Осадча запевняли, що мають намір всиновити дитину. Та зараз вони змінили свою думку. Чому так, читайте далі в матеріалі.

Вперше про усиновлення Катя Осадча і Юрій Горбунов заговорили навесні 2022-го року. Тоді подружжя розповіли, що задумались про те, щоб взяти дитину в сім’ю, коли на власні очі побачили, скільки малюків стали сиротами через війну.

З того часу пройшло півтора роки і Осадча та Горбунов змінили свою думку. Чому так трапилось, Катя Осадча розповіла в інтерв’ю “Insider”. Так, телеведуча зізналася, що ретельно вивчила питання усиновлення в Україні і була вражена тим, як важко це втілити у реальному житті. Так, виявляється, що людей, які хочуть всиновити дитину набагато більше, ніж дітей, які мають статус на усиновлення і не мають важких хвороб. Усиновлювачі змушені стояти у величезних чергах, а дитина на всиновлення може так і не з’явитися. Все через те, що система усиновлення в Україні далеко не досконала. Так, дітей у дитячих будинках дуже багато, та лише одиниці з них мають статус на всиновлення і можуть потрапити у родину.

Катя Осадча показала власний будинок
Катя Осадча і Юрій Горбунов не будуть всиновлювати дитину

Щодо власних планів на усиновлення Катя Осадча зізналася, що наразі не готова не цей крок. Все через бюрократію та складність і непрозорість всього процесу.

Це не категоричне моє “ні” щодо усиновлення, але поки не зміниться система, я навряд чи буду готовою до боротьби із соціальними службами так, як Тімур й Інна Мірошниченки.

, – зізналася Осадча.

До слова, ті самі Тімур і Інна Мірошніченки, які нещодавно всиновили дитину, також підтверджують складність усиновлення в Україні. Так, подружжя не приховують, що дуже довго збирали пакет документів та проходили курси для усиновлювачів. Та це було далеко не найважчим у всьому процесі. Мірошніченки довгий час стояли у черзі усиновлювачів, а дитини на усиновлення так і не з’являлася. Та шляхом “розбірок” із соціальними службами, їм все таки вдалося взяти дитину у сім’ю. Зараз Мірошніченки планують всиновити ще одну дитину.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.