Ілона Гвоздьова розповіла, скільки їй коштувало збільшити об’єми вище талії: пластика стала більш доступна

Ще 2 роки тому Ілона Гвоздьова відкидала можливість проведення операції зі збільшення грудей. Та тепер її думка кардинально змінилася. Хореографиня наважилася на пластику.

Ілоні Гвоздьовій 35 років. Вона вигодувала двох дітей. Звісно, це негативно відобразилося на формі перлів знаменитості. Наважилася змінити ситуацію на краще зірка танцю лише тепер. Ілона відзначила, що їй це знадобилося, аби відчути внутрішнє щастя.

Замолоду в танцюристки претензій до власного бюста не виникало. Дівчині тоді видавалися закороткими ноги. А от після вигодовування Рії та Домініка все стало зовсім погано в естетичному плані.

Ілона Гвоздьова оприлюднила вартість операції зі збільшення грудей

Ілона не хотіла стати Інстабарбі, а просто воліла привести власні форми до ладу. Перед тим, як наважитися на кардинальні заходи, знаменитість пробувала відновитися після пологів іншими методами.

Вона різко зменшила фізичну активність, щоб трішки погладшати, змінила меню, об’їдаючись капустою. Та це не призвело до бажаних результатів. Вона у 35 років виглядала як дівчинка-студентка.

На ювілей попросила гостей дарувати виключно гроші, щоб докласти до виділеної на маммопластику суми. За оцінками Гвоздьової, в середньому, операція обходиться в 3-5 тисяч євро. Остаточна вартість залежить від обраного імпланту та кваліфікації лікаря. Коли Ілона отямилася після наркозу в ліжку, подивилася поперед себе і вперше за багато років побачила спочатку груди, а потім живіт, то вигукнула:

“Це реальне щастя!”

Нині Гвоздьова має носити бандаж, тож чоловіку Івану свої перли поки не показувала. Натомість уже ходить по бутіках, обираючи гарну білизну. Хоче по завершенні реабілітації справити на благовірного ефект вау. Але чекати доведеться ще близько 2 місяців.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?