Камалія розповіла про життя після розлучення з Мохаммадом Захуром і стосунки з дітьми: “Живуть з батьком”

Українська співачка Камалія розлучилася з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром навесні 2023 року. Артистка розповіла, як змінилося її життя після розставання з чоловіком.

Камалія і Мохаммад Захур були в шлюбі протягом 20 років. Їх вважали зразковою парою українського шоу-бізнесу. Жодних скандалів, чи сімейних розбірок, лише любов та повага один до одного. Принаймні так, показували свої відносини Камалія і Захур на публіку.

Навесні 2023 року Камалія вразила публіку заявою про те, що розлучається з Мохаммадом Захуром. Співачка не стала вдаватися у подробиці сімейного розбрату і попросила прихильників не задавати зайвих запитань.

Камалія привітала свого чоловіка Мохаммада Захура з днем його народження
Камалія розповіла про життя після розлучення з Мохаммадом Захуром і стосунки з дітьми

Нещодавно Камалія вперше за довгий час дала інтерв’ю програмі “Ближче до зірок“, де розповіла, як склалося її життя після розлучення. Так, після роставання з Захуром співачка повернулася жити до України. До цього з лютого 2022 року вона з чоловіком та дітьми жила у Лондоні. Варто відзначити, що діти Камалії, двійнята Арабелла і Мірабелла, залишились жити з батьком. Артистка зізнається, що вони з Захуром вирішили, що діти будуть жити в Лондоні з батьком аж до закінчення війни в Україні. Співачка не приховує, що дуже сумує за дітьми та мріє їх повернути в Україну.

Якась паніка починається, депресія. Мені не хочеться ні співати, нічого робити.

, – розповіла Камалія.

Камалія на честь дня народження свого чоловіка Мохаммада Захура показала архівні фото
Камалія розповіла про життя після розлучення з Мохаммадом Захуром і стосунки з дітьми

Камалія запевняє, що навіть після розлучення з Захуром, вона продовжує мати з ним дружні стосунки. Експодружжя поєднують не лише спільні діти, а й різні проєкти.

У нас дуже багато спільних проєктів: благодійних і не благодійних

, – розповіла Камалія в інтерв’ю.

Також співачка зазначила, що часто проводить час з ексчоловіком та дітьми, адже такий спільний відпочинок хочуть їхні діти.

Варто відзначити, що раніше Камалія розповідала про конфлікт з донькою Захура від попереднього шлюбу Тетяною. Саме у її домі співачка з дітьми то чоловіком жили після початку повномасштабної війни. Життя під одним дахом дуже розсварило жінок, що ймовірно стало поштовхом до розлучення співачки з Захуром. За словами самої артистки, у її конфліктах з донькою Захура сам Мохаммад завжди був на боці доньки.

Зараз Камалія зізнається, що не спілкується з Тетяної і її діти більше не живуть в домі цієї жінки.

Різні погляди.. І ревнощі її до батька і політичні погляди..

, – коментує стосунки з Тетяною Камалія.

Захур придбав окрему квартиру у Лондоні. Діти мої живуть з батьком окремо від Тані. В мене великого бажання спілкуватися нема з нею

, – зізналася співачка.

Популярне

Схожі статті

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.