Поет-пісняр Петро Мага розкрив невідомі подробиці життя Олега Винника: до участі в мюзиклах мив туалети

Від початку повномасштабного вторгнення шанувальники Олега Винника перебувають у розпачі. Співак практично не виходить на зв'язок і не підтримує фанів у таку скрутну хвилину.

Поет-пісняр Петро Мага обізнаний з подробицями життя артиста й дуже обурюється, що Олега Винника останнім часом багато хейтять. Про це він розповів Ростиславу Калацинському. Деякі слова відомого чоловіка просто приголомшують.

Мага запевнив, що станом на 24 лютого 2022 року, Олег й справді перебував на лікуванні. Це було не в Україні та навіть не в Німеччині. Країну він відмовився називати, хоча запевнив, що знає її назву.

Петро Мага заступився за Олега Винника

Приголомшливими вийшли зізнання пана Петра з приводу першої професії Винника по приїзді в Німеччину. Виявляється, майбутня зірка українського шоубізу змушений був мити туалети.

Товариш співака похвалився, що на фронті є купа автівок із написом “Вовчиця” від Винника й назвав частину, яка володіє подібним скарбом. На думку чоловіка, якби кожен українець зробив стільки, скільки Винник, то війна вже б давно закінчилася нашою перемогою.

Петро Мага заступився за Олега Винника

За час війни сталася також прикрість. В Олега псевдоволонтери видурили чималу купу грошей на автівки. Тоді Винник звернувся до Маги з проханням допомогти розшукати нечесних на руку людей. На жаль, поки що цього зробити не вдалося. Натомість злодії почали погрожувати артисту найстрашнішим.

На жаль, на думку поета, Олег не зрозумів війну. Він не був тут, коли все почалося, то й не відчув усього жахіття. Мага назвав купу артистів, які в перший же день втекли з країни, а згодом повернулися, удавши вигляд, що весь час були тут.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.