“Стосунки а-ля шведський стіл”: чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян згадав, яким був ловеласом до одруження

Відомий співак та чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян двічі був одружений. А ось до одруження чоловік був ще тим ловеласом і міняв жінок як рукавички.

Ні для кого не секрет, що Арсен Мірзоян почав будувати стосунки з Тонею Матвієнко, перебуваючи у шлюбі з іншою жінкою. Тоді Арсен брав участь у вокальному шоу “Голос країни”, де і познайомився з Тонею. Спочатку вони один одному не сподобались та вже після закінчення проєкту між ними пролетіла іскра. Поки Арсен гастролював з фіналістами “Голосу” по українських містах і активно залицявся до Матвієнко, його у рідному Запоріжжі чекала дружина та двоє дітей.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вже багато років живуть разом у шлюбі та виховують доньку
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вже багато років живуть разом у шлюбі та виховують доньку

Тоня Матвієнко була у статусі коханки близько двох років та у 2013 році Арсен Мірзоян все ж розлучився зі своєю першою дружиною.

Виявляється, Арсен Мірзоян завжди був ласий на жінок і ще до одруження на першій дружині Анні він міняв обраниць як рукавички. Про це співак розповів у чесному інтерв’ю Славі Дьоміну.

До одруження у мене були стосунки а-ля шведський стіл

, – зізнався Арсен.

Слава Дьомін вирішив уточнити, що має на увазі Мірзоян.

Тобто вільні стосунки, просто ін**м, без зобов’язань?

, – запитав Дьомін?

Так

, – впевнено відповів Арсен.

Варто відзначити, що хоча Арсен Мірзоян і зрадив своїй першій дружині Анні з Тонею Матвієнко, він все ж залишився з нею у нормальних відносинах. Чоловік запевняє, що при розлученні все спільно нажите майно залишив ексдружині. Крім того, Арсен щомісяця виплачу немаленькі аліменти на своїх дітей.

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна, яку він покинув заради Тоні Матвієнко
Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна, яку він покинув заради Тоні Матвієнко

Мірзоян зізнається, що часто їздить в Запоріжжя, щоб провети час зі своїми синами. Колишня дружина не проти спілкування батька з дітьми. Та ось Тоню Матвієнко вона бачити не хоче і не хоче, щоб її діти проводили з нею час. Саме тому Арсен не забирає синів із собою в Київ, де живе з Тонею Матвієнко.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко офіційно одружилися у 2017 році. На момент одруження закохані вже малу спільну доньку Ніну, яка народилася у 2016-му році.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.