Арсен Мірзоян розповів, скільки вони з Тонею Матвієнко заплатили Олегу Виннику за участь у своєму весіллі

15 червня 2017 року Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко зіграли бучне весілля на березі Дніпра. Наречена встигла змінити дві сукні. А вів церемонію сам повелитель вовчиць Олег Винник.

Днями Арсен Мірзоян поспілкувався зі Славою Дьоміним. Блогер пригадав події 6-річної давнини й поцікавився в артиста, як йому вдалося залучити на шлюбну церемонію невловного нині Олега Винника.

Розпорядником весілля Арсена Мірзояна й Тоні Матвієнко був Олег Винник

Блондину дісталася роль церемоніймейстера. Він спочатку побоювався брати на себе обов’язки весільного старости, та згодом вирішив спробувати себе в новій іпостасі. Олегу подібне прийшлося до вподоби.

Винник самотужки склав сценарій святкування. Наречені, їхні батьки та всі 60 гостей були в захваті від роботи зіркового розпорядника. Звісно, пригадуючи кадри з комплексу “Дніпровська рив’єра”, Дьомін поцікавився у співрозмовника, як вдалося вмовити Винника на таке амплуа.

Розпорядником весілля Арсена Мірзояна й Тоні Матвієнко був Олег Винник

Арсен відзначив, що вони особливо близькими друзями з Олегом не були. Просто колеги по співочому цеху. Спілкувалися на рівні “Привіт-Привіт”. А коли запропонували стати тамадою, Олег не відмовив.

Мірзоян відзначив, що за ту роботу Винник не отримав жодної копійки. Певно, вирішив опанувати суміжну спеціальність і вирішив потренуватися на практиці. З приводу завершення кар’єри співака в Україні, чоловік Тоні Матвієнко не дуже категоричний.

Розпорядником весілля Арсена Мірзояна й Тоні Матвієнко був Олег Винник

Арсен нагадав, як несподівано розпочав співати Винник, здобувши неабияку славу. Тож тепер може так само раптово повернутися, і його шанувальники будуть надзвичайно раді подібній обставині.

Мірзоян вважає, що творчість Винника розрахована переважно на жіночу аудиторію. І ця частина фанаток ладна вибачити улюбленому співаку будь-що. До речі, перший танок молодята виконали під пісню Олександра Пономарьова “Я люблю тільки тебе”, яку автор співав наживо. Напевно, теж безплатно.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.