Alyona Alyona висловилася Маші Єфросиніній про “весільний” заробіток її подруги Полякової: “Нечесним шляхом”

Alyona alyona розповіла, що думає про "Скандальне весілля" та поділилася своїм поглядом на золотий час для артистів на корпоративах. Про основний заробіток зірки.

На днях Маша Єфросиніна поділилась інтерв’ю з українською реперкою Alyona alyona. Співачка розповіла про свій заробіток, в основному це концерти, реклама у соціальних мережах та корпоративи.

Олена каже: “Корпоратив це супер заробіток для артиста. Я особисто вважаю, це просто золотий час. Але, зараз, навпаки, я напишу культурному десанту, “Давайте зробимо який корпоратив, від культурного десанту. Зберемо щось для військових”. Повернемо ідею корпоративу у користь для військових”.

Культурний десант
Культурний десант

Зазначимо, що “Культурний десант” це об’єднання українських митців, спрямоване на допомогу та підтримку духу військових. Alyona alyona неодноразово проводить благодійні виступи для наших захисників.

Ведуча поставила Олені питання, чи вона наразі відмовляється від виступів на корпоративах та чи відмовилася б вона взагалі виступати на раніше відомому “Скандальному весіллі”. Співачка відповіла, що вона не відмовилась би, оскільки це є хорошим заробітком і можливістю підтримувати свою команду. Вона додала:

“У мене є люди, яким потрібно платити зарплату. Це мій дохід. У мене є своє життя і у мене є батьки. Від нашої держави та органів вже ніхто нічого не очікує. Типу, ти повинен займатися розслідуванням. У нас у Варшаві була подібна історія”.

Alyona Alyona висловилася про скандальне весілля
Alyona Alyona висловилася про скандальне весілля

Нагадаємо, про що йде мова. Нещодавно в Польщі мав відбутися фестиваль з виступами українських груп, таких як “Океан Ельзи”, “The Hardkiss” та інші. Фестиваль скасували через розголос, про те, що один зі спонсорів фестивалю росіянин. За 5 днів до початку фестивалю, зазначає Олена, коли квитки були розкуплені, їм повідомили, що додався ще один спонсор, який викупляє виключно зовнішню рекламу. Звісно, коли українські зірки дізнались про це, одразу відмовились від участі у концерті.

“Це не моя справа. Я знаю походження фірми. Та чому мені ще проводити розслідування про неї? Скільки років вона на ринку та де вона працює? Це не моя обов’язковість. Якщо ці гроші нечесно зароблені, у нас є відповідні органи. Я плачу податки, ти, Маша, платиш податки. Ці кошти йдуть на оплату роботи тих самих державних служб. Чому я повинна отримувати цю інформацію через мережі? Якщо хтось заробив гроші нечесним шляхом, то це не моя справа. Ну, я чесно заробляю, у мене все прозоро, я нічого не приховую. Так чому мені ще це робити? Давайте, може, дайте мені зброю і я піду воювати”, додала Олена.

Олена обурилась, оскільки вважає, що зірки не повинні шукати детальну інформацію про людей, на чиїх корпоративах виступають.

Популярне

Схожі статті

Слідом за Потапом забуде дорогу додому: Каменських підкорює іспанське телебачення неоднозначною піснею

Знаменита співачка Настя Каменських все частіше зʼявляється на іспанському телебаченні та все рідше на українському. Невже артистка планує кардинальні зміни у творчому шляху?

Полякова спекла паску сама, а Осадча і Ребрик купили: українські зірки показали, як відсвяткували Великдень

Серед українських знаменитостей майже не знайшлося тих, хто самостійно спік паски на Великдень. Та Оля Полякова вразила публіку своєю майстерністю і показала, як працює на кухні.

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.