Чи вільне серце 43-річної Соломії Вітвіцької та чи дозріла ведуча до поповнення в родині: “Не бачу сенсу”

Соломія Вітвіцька розлучилася після 8 років шлюбу з Владом Кочатковим. Нині телезірка перебуває у нових стосунках. Чи чекати весілля та поповнення в родині ведучої?

Соломія Вітвіцька після розлучення з чоловіком відчула не образу, а почуття комфорту. Вони прожили 8 років. За цей час навіть голос один на одного не підвищили. Коли ухвалили обопільне рішення розстатися, ще більш як місяць жили в одній квартирі, не висуваючи одне одному жодних претензій.

Соломія Вітвіцька зустріла нове кохання

Обранець не досягнув очікувань Соломії, тому спільне життя й не задалося. Вони залишилися друзями, здатними нормально спілкуватися. Вітвіцька вдячна ексчоловіку, що між ними не відбувалося публічних сварок.

Ведуча підтримала колишнього чоловіка в його прагненні піти в ЗСУ. Нині Влад у Києві займається питаннями згідно зі своєю професією. Соломія не знає, чи зраджував їй чоловік. Але категорично до цього питання не ставиться. Вважає, що в кожному конкретному випадку слід розібратися, як це сталося.

Соломія Вітвіцька зустріла нове кохання

Ще до заміжжя у Соломії було кохання, коли вона навчалася в Німеччині, але пара не змогла бути разом, бо їх розділила відстань. Тепер знаменитість радіє, що ті 20-річні стосунки не завершилися шлюбом.

Нині Вітвіцька закохана, але імені обранця не називає. Вона не вбачає сенсу у вільних стосунках без жодних зобов’язань, побудованих виключно на пристрасті. Мешкає зірка каналу “1+1” в орендованій квартирі. Гроші, які вони з Владом отримали за продаж спільної квартири, Соломія не витратила на покупку нового житла.

Соломія Вітвіцька зустріла нове кохання

Жінка не переймається, що в неї немає дітей. З боку оточення теж немає жодного тиску з приводу бездітності. Жодних протипоказань по здоров’ю у ведучої немає. Серед знайомих Соломії багато осіб жіночої статі, які не стали мамами.

Деякі подруги усиновили дітей, тож скаржаться не стільки на фінансові труднощі, а більше на психологічний фактор. Адже беруть не немовлятко, а вже готову дитину, в якої склалися власні уявлення про світ.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.