Мірзоян розповів про появу кроликів Данильця і Моїсеєнка на похороні Ніни Матвієнко: “Арсене, не роби цього”

11 жовтня відбулося прощання з народною артисткою Ніною Митрофанівною Матвієнко. Коли зять Арсен Мірзоян побачив на похороні Данильця та Моїсеєнка, мав намір вивести їх.

В Арсена Мірзояна були доволі рівні стосунки з тещею Ніною Митрофанівною. Особливо було важко в останні дні. Артистка просила, щоб до лікарні приїжджали виключно дівчата, а чоловіки не мали бачити її у такому стані.

Ніна Митрофанівна ніколи не скаржилася на здоров’я. Коли ж їй стало зле, ніхто не подумав, що це настільки серйозно. Зять підтвердив, що жінка страждала на онкологію, але не став вдаватися в уточнення діагнозу. Залишив це для Тоні Матвієнко.

Арсен Мірзоян мав намір вивести кроликів з церемонії прощання з Ніною Матвієнко

За кілька днів до смерті Мірзоян привіз ліки. Ніна Митрофанівна попри важкий стан та прищіпку на носі посміхнулася. Жінка поцікавилася, коли це все закінчиться. Арсен хотів її сфотографувати, але чомусь не зробив цього. Коли зять йшов, то зупинився на порозі палати й побажав на добраніч.

Ніну Матвієнко настільки всі любили, що провести в останню путь знаменитість зібралося чимало людей. У натовпі не очікувано з’явилися навіть кролики – два Володимири Данилець та Моїсеєнко.

Арсен Мірзоян мав намір вивести кроликів з церемонії прощання з Ніною Матвієнко

Хто запросив цих людей, чоловік не знає. Але побачивши гумористів, сказав товаришу про свій намір прибрати кроликів звідси. Його ледве заспокоїли та вмовили не робити цього, щоб не влаштовувати скандал у такий скорботний час.

Родина нікого конкретно не запрошувала. Просто оголосили, коли, де та в який час відбудеться прощання з Ніною Матвієнко. Мірзояну дуже кортіло вивести Данильця та Моїсеєнка, та він пересилив себе і відійшов якомога далі, щоб не провокували. Хоча дуже хотілося підійти й поцікавитися в зрадників, що вони роблять в Україні.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.