Все таємне стає явним: Клопотенко та Огнєвіч у стосунках? Євген зізнався у своїх планах на Злату

Ресторатор Євген Клопотенко не часто говорить про своє особисте життя. Можливо тому про нього завжди багато пліток та інсинуацій. Особливо часто йому приписують стосунки зі співачкою Златою Огнєвіч.

Відомий український кулінар та ресторатор Євген Клопотенко давно зарекомендував себе як яскрава особистість, яка завоювала серця гурманів та підкорила гастрономічні вподобання українців.

Це такий стиль життя

Євген також відомий не тільки своїм кулінарною майстерністю, але і вишуканим стилем життя, який завжди містить відображення в його роботі та особистому просторі.

Чоловік  не любить розповідати про свої стосунки з протилежним полом, але в одному з інтерв’ю він зізнався, що його часто називають бабій. Для нього цей термін означає не просто любов до жінок, але й особливий спосіб сприйняття життя — з легкістю і гумором.

Він розповів про своє ставлення до серйозних стосунків. Зберегти свою свободу та відсутність бажання зв’язувати себе серйозними зобов’язаннями, ресторатор пояснює тим, що віддає перевагу своєму кулінарному мистецтву та кар’єрі. Для цього важливо зберегти власний простір та невимушеність в усіх сферах життя. Свою позицію стосовно відносин з жінкою він образно описав так:

“Необов’язково бути двома половинками одного яблука, можна бути двома яблуками на одному дереві”

Втім Євген Клопотенко також відзначився як людина, яка поважає та цінує дружбу. Співачка Злата Огнєвіч існує в його житті не тільки як виконавиця, але і як краща подруга. Кулінар зізнався, що Злату з ним об’єднує не лише спільний творчий процес, але і дружба, яка підтримує їх у труднощах. Та от кліп, у якому Клопотенко сидить на столі й дивиться закохано на Злату, а жінка ніжно притискається до нього та співає, дав привід користувачам в черговий раз засумніватися у такому ствердженні. Чи, можливо, вони просто талановито грають у закоханих?

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.