Діму Монатіка виправляють власні діти, а дружину дратує побут: співак розповів про стосунки у своїй родині

Не секрет, що зараз багато українських сімей буквально розірвані, бо рідні люди змушені проживати у різних країнах. Дехто вже адаптувався на чужині, а інші, не дивлячись на небезпеку, повернулися.

Діма Монатік поділився своїми враженнями про те, чи змінилися стосунки у родині після повернення з-за кордону та як родина проходила адаптацію в Україні.

На це та інші питання співак відповів журналісту каналу “Люкс ФМ”.

Дмитро одразу заявив, що ніякої адаптації після повернення дружини та дітей з Великої Британії після вимушеного від’їзду з України родині не знадобилось. Навпаки важко було всім пристосовуватися до життя в іншій країні, а дома всім добре.

“Ми завжди хотіли жити вдома, в Києві і ми робимо так, як ми хочемо”,- наголосив батько сімейства.

Журналіст спитав, якого досвіду набрались діти за час перебування в Англії. Дмитро сказав, що діти дуже добре навчились розмовляти англійською. Зі слів співака, у них “дуже прикольний акцент” і вони навіть виправляють Діму, коли вони вдома спілкуються англійською мовою. Батьки їхніх однокласників запитують дружину співака Ірину, з яким репетитором діти займались.

Поставив журналіст своє запитання стосовно того, що думає Дмитро про свою “чарівно добру та по-доброму чарівну” дружину. Співак з теплими нотками у голосі сказав, що вона дійсно саме така. Розповів він також, що іноді “Ірішу бісить його ставлення до побутових питань”. Хоча свої батьківські обов’язки вони виконують разом.

Відповів Дмитро й на питання, як часто він дарує дружині квіти. Сказав, що доволі часто, але, мабуть, потрібно це робити ще частіше. Що ж стосується подарунків, то головним подарунком, який пара зробила один одному — це їхні сини, а коштовним матеріальним подарунком став електромобіль Ягуар, який нещодавно подарував співак дружині.

Про себе Діма сказав, що іноді він може бути строгим, але конфліктні ситуації намагається завжди вирішити мирним шляхом.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.