“Допоможу вийти з кризи”: Алан Бадоєв заявив про свою підтримку опального чоловіка Насті Каменських Потапа

Останнім часом відомий український співак репер Олексій Потапенко через свою дивну поведінку майже постійно піддається критиці й більшою мірою справедливій.

Та це не означає, що від опального Потапа всі відвернулися. Серед шанувальників та колег по цеху є люди, які завжди готові прийти на допомогу та простягнути свою руку людині, яка все ж таки залишила не абиякий слід в українському шоу-бізнесі.

Допоможу, якщо попросить

Одним з таких став відомий та елітний український кліпмейкер Алан Бадоєв. Під час одного з інтерв’ю Бадоєв заявив, що ніякий скандал не зупинить його допомогти Потапу, як що він цієї допомоги потребує та попросить її.

“Мене не можна налякати скандалами”,- говорить він та зауважує, що піде на будь-який ризик для того, щоб допомогти людині вийти з кризи, але щоб це зробити необхідно відчути “що ти робиш неправильно та чому”.

За словами пана Бадоєва він для Потапа готовий зняти крутий дорогий кліп і справа тут не тільки у грошах, а в тому, що свого часу Потап також не побоявся стати на захист свого колеги Макса Барських, коли того хейтили росіяни.

“Він це зробив щиро, дуже по-чоловічому. Він колись заступився за нас і я завжди простягну руку допомоги йому”,- стверджує кліпмейкер.

Разом з тим Бадоєв зауважує, що можливо при цьому він все ж таки щось і скаже товаришу про те, що він робить щось не так.

Що саме конкретно він сказав би та порадив Потапу, Алан не уточнював, але вірогідно, щось з приводу того, чим зараз обурені українці, побачивши репера у Дубаї в компанії російських мажорів чи почувши його трек “Волонтер”, що викликав негативну реакцію на ставлення автора до тих, хто зараз займається волонтерством.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.